Küçükçekmece'de aile içinde kanlı bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Küçükçekmece'de meydana gelen aile içi tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü. Yabancı uyruklu bir kadın hayatını kaybederken, oğlu tarafından bıçaklanan baba ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı.

Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Karanfil Sokak'ta saat 14.30 sularında yaşanan olayda, iddialara göre yabancı uyruklu V.E. adlı kadın, bir süredir kayınvalidesi ve kayınpederiyle aynı evde yaşamayı reddettiği için eşi C.E. ile sık sık tartışma yaşıyordu. Bugün, evden ayrılmak isteyen V.E. ile eşi arasında çıkan tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. C.E., bu esnada eşini bıçaklayarak ölümüne sebep oldu. Annesini kanlar içinde gören oğul ise babasına bıçakla saldırarak onu ağır yaraladı.

Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, sağlık görevlilerinin ilk incelemesi sonucunda V.E.'nin hayatını kaybettiği tespit edildi. Ağır yaralı olan baba C.E. ise, olay yerindeki ilk müdahaleden sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Babasını bıçaklayan oğul ise polis tarafından gözaltına alındı. 

Kadının cansız bedeni, yapılan incelemelerin ardından otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Ayrıca C.E.'nin yaklaşık üç ay önce sınır dışı edildiği ve bir ay önce yasa dışı yollarla tekrar ülkeye girdiği ortaya çıktı. Polis olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Savcılık, olay anında evde bulunan ve tutarsız ifadeler veren yedi kişi hakkında da gözaltı kararı çıkardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.