Küçükçekmece'deki metrobüs kazasına ilişkin 6 kişi daha gözaltına alındı

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, Sefaköy'de metrobüs kazasıyla ilgili soruşturmasını sürdürüyor. Yol bakım çalışmasında görevli 6 kişi gözaltına alındı. Önceden yakalanan metrobüs sürücüsü ve denetim amiri serbest bırakılırken, diğer iki şüpheli adliyeye sevk edildi.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, Sefaköy'de meydana gelen metrobüs kazasıyla ilgili soruşturmasını sürdürüyor. Yol bakım çalışmasında görevli 6 kişi gözaltına alınırken, daha önce yakalanan bazı şüphelilerin durumu da dikkat çekiyor. Kazanın nedenleri araştırılıyor.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, Beylikdüzü yönünde seyreden metrobüsün Sefaköy mevkisinde karşı yönden gelen metrobüse çarptığı kazaya ilişkin soruşturmasını sürdürüyor. 

Soruşturma çerçevesinde, yol bakım çalışmasında görevli metrobüs komuta amiri, bölge şefi, proje müdürü, şantiye şefi ve yol bakım onarım müdürlüğünde çalışan müdür ile müdür yardımcısı hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. 

Emniyet güçleri, bu karar doğrultusunda 6 şüpheliyi yakalayarak emniyete götürdü. 

Daha önce gözaltına alınan 4 kişiden metrobüs sürücüsü ve denetim amiri, emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Diğer iki şüpheli, D.M.Ç. ve denetim amiri Ş.Y. ise adliyeye sevk edildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.