Küçükçekmece'deki metrobüs kazasına ilişkin soruşturma devam ediyor: 2 şüpheli adliyede

İstanbul Küçükçekmece'de gerçekleşen metrobüs kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 50 kişi yaralandı. Kazanın ardından metrobüs şoförü Düzgün Murat Çetin ve denetim amiri Şafak Yıldız gözaltına alındı. İkili, Sefaköy Polis Merkezi'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İstanbul Küçükçekmece'de meydana gelen metrobüs kazasında 22 yaşındaki Ferhat Uçar hayatını kaybetti, 50 kişi yaralandı. Olayla ilgili metrobüs şoförü ve denetim amiri gözaltına alındı.

İstanbul Küçükçekmece'de meydana gelen metrobüs kazasında bir kişi hayatını kaybetti, 50 kişi yaralandı. Kazada yaralananlardan 2'sinin durumu ağır. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan iki şüpheli, metrobüs şoförü Düzgün Murat Çetin ve denetim amiri Şafak Yıldız, Sefaköy Polis Merkezi'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, Beylikdüzü yönünde ilerleyen metrobüsün Sefaköy mevkisinde karşı yönden gelen metrobüse çarpmasıyla ilgili soruşturma başlattı. Çetin ve Yıldız, polis eşliğinde Küçükçekmece Adliyesi'ne götürüldü.

Kaza, dün sabah saatlerinde gerçekleşti. 22 yaşındaki Ferhat Uçar olay yerinde yaşamını yitirdi ve 50 kişi çeşitli yaralarla hastaneye kaldırıldı. İlk olarak gözaltına alınan 4 kişiden 2'si, ifadeleri alındıktan sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.