Küfür ettiği için komşusunu öldürdü

Dün akşam saatlerinde Antalya'nın Serik ilçesinin Orta Mahalle'sinde, komşu iki aile arasında başlayan bir tartışma sonucunda Hasan Basri Yağız, Şehmus Löklök'ü bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ardından polis ekipleri, şüpheli Hasan Basri Yağız ve kardeşi C.Y.'yi gözaltına aldı.

Serik ilçesinin Orta Mahalle 1158 Sokak'ta dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, komşu iki aile arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Hasan Basri Yağız, tartışma esnasında yanında bulunan bıçakla Şehmus Löklök'ü kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Löklök, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis ekipleri, şüpheli Hasan Basri Yağız ve kardeşi C.Y.'yi gözaltına aldılar.

''KÜFÜR ETTİĞİ İÇİN BIÇAKLADIM''

C.Y. ifadesinin ardından serbest bırakılırken, Hasan Basri Yağız, polise verdiği ifadesinde Löklök'ün kendisine küfrettiğini ve bu nedenle tartışmanın ardından bıçakladığını belirtti. Hasan Basri Yağız, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Serik Adliyesi'ne sevk edildi.

Şehmus Löklök'ün cenazesinin Hatay'da defnedileceği belirtilirken, daha önceki olaylarda da kavgalara karıştıkları öğrenilen Hasan Basri Yağız ile Şehmus Löklök arasında yaklaşık 3 yıl önce bir kavga yaşandığı ve bu süre zarfında aralarında zaman zaman tartışmaların olduğu ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Türkiye'nin Emeklilerine Yeni Düzenlemeler: Ücretsiz Konaklama ve Çeşitli İndirimler Geliyor!
2023 TÜİK Raporu: Türkiye'de Genç İşsizlik ve Eğitimdeki Boşluklar Belirginleşiyor
Trabzon'da Yaş Çay Sezonu Başladı: Verimlilik İçin Üreticiler Ter Döküyor!
İstanbul'da HPV Aşısı Programı: 85 Binden Fazla Başvuru Alındı
Erzurum'da Anne Cinayeti: İyi Hal İndirimiyle Müebbet Hapis Cezası