Küfür kavgasında silah ve bıçaklar çekildi: 1’i ağır 4 yaralı var! Gecenin sıcak haberi!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde iki grup arasında küfür nedeniyle başlayan tartışma silah ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Son dakika! Küfür yüzünden ortalık kan içinde kaldı! Ağır yaralı 1 kişi ve hafif yaralı 4 kişi hastaneye kaldırıldı!

İzmir'in Karabağlar bölgesinde iki grup arasında hakaret nedeniyle çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olayda 3 kişi bıçakla, 1 kişi de kurşunla yaralandı, kurşun yarasının durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olayın ardından kaçan iki şüphelinin yakalanması için operasyon başlatıldı.

Olay, saat 00.00 sıralarında Günaltay ilçesi 4902 karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ö. G.(67), BG(19), Ö. Y. (67) ve İ. A. (31) yolda giderken motosikletli iki kişi karşılarına çıktı ve gruba küfretti. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine olay yerine bir araç gelerek havaya ateş açtı ve kalabalığın üzerine sürdü. Kurşunlardan dolayı Ö. G. göğsünden vurulurken, kavga sırasında B.G. kalçasından vurulan Ö. Y.'nin arkasından İ. A. da belinden bıçaklanarak yaralandı. Grup, kaçan 4 kişiyi silah ve bıçakla yaraladı.

Buna karşılık olay, komşuların cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntülerde her iki grubun da küfür ettiği ve kaçışın yaşandığı anlar görüldü.

Bölge sakinleri 112 Acil Durum Merkezi'ne haber verirken, oraya çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılardan Ö. G. , B.G. Y. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İ. A., Dokuz Eylül Üniversitesi fakültesine götürüldü. Ö., tabancayla yaralandı. G.'nin hayati durumunun kritik olduğu, diğer yaralıların ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Karabağlar İlçe Polis Ekipleri, olayın ardından kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Sahada ve sistemde soruşturma yapan şüphelilerin kimliklerini biliyorlar. Ekipler, kavgada bıçağı kullanan kişinin V.Ç. olduğunu doğruladı. , tetikçi M.A. öyle olduğunu doğruladı. Şüphelilerin yakalanması için başlatılan operasyon ise sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.