Kulüplerin Tepkisi: TFF'ye Karşı Net Duruş - İstifa veya İbrasızlık!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 18 Temmuz seçim tartışması, kulüpler arasında derin bir bölünmeye yol açtı: Erken seçim talep edenler ve talep etmeyenler. Çok sayıda kulüp seçimlerin erkene alınmasını destekliyor.

Türkiye Futbol Federasyonu, 18 Temmuz'da seçim yapacaklarını açıklamasına rağmen, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi önde gelen 11 kulüp, seçimin daha önce gerçekleştirilmesini talep ediyor.

Kulüpler Birliği Vakfı'nın Maslak'taki ofisinde bir araya gelen kulüp temsilcileri, noter onaylı imzalarını veriyorlar.

Kulüpler Birliği'nde yer alan kulüplerin yarısından fazlası, eğer 'Erken Seçim' kararı alınmaz ve seçim 18 Temmuz'da gerçekleşirse, TFF Başkanı ve yönetim kurulunu ibra etmeme kararı almış durumda.

Fenerbahçe ve Beşiktaş, TFF'ye karşı birlikte hareket ederken, Karagümrük, Kasımpaşa, İstanbulspor, Sivasspor, Adana Demir, Antalya, Ankaragücü, Samsun ve Pendik de seçimlerin erkene alınmasını destekliyor.

Öte yandan Galatasaray, Trabzonspor, Başakşehir, Konyaspor, Hatayspor, Rize, Gaziantep, Kayseri ve Alanyaspor, imza kampanyasına destek vermeyi tercih etmiyor. Bu dokuz kulüp, "Zaten seçim kararı alındı" diyerek, 11 takımın aksine farklı bir görüşü savunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Çaykur Rizespor, Hatayspor maçı için idmanda!
Montella'dan kadro kadrajı!
NBA'de Sezonun En İyi Çaylakları Belli Oldu: Genç Yetenekler Parlıyor!
Futbolseverler Dikkat! 3 Muhteşem Maç Bu Kanallarda Şifresiz Yayında!
Yılmaz Vural resmen bir başına kaldı!!