Kumpas videosuna inanan gence İmamoğlu’ndan ders gibi yanıt

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu, Arnavutköy'de gerçekleştirdiği seçim turunda halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bir

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu, Arnavutköy'de gerçekleştirdiği seçim turunda halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bir esnaf, İmamoğlu'na, dün akşamki Habertürk canlı yayınında sorulan bir soru üzerine, yandaş medyanın hazırladığı ve sosyal medyaya düşen ''yalan kumpas videosu''nu sordu. İmamoğlu, videonun tamamını izletmek istese de esnaftan olumsuz yanıt aldı. Bunun üzerine İmamoğlu, ''Bilgin olmadan hiç kimseyi suçlama. Günah işliyorsun şu anda. Zavallı medya bile tamamını yayınlamaktan çekiniyor. Genç bir insan olarak sana söylüyorum. Çoluğuna, çocuğuna, sana kim iftira atabilir'' dedi. Esnaftan, ''Kimse atamaz'' yanıtını alan İmamoğlu, ''Bana da atamaz'' cevabını verdi.

Seçilmiş İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran seçim çalışmalarına Arnavutköy Ömerli Mahallesi’nde devam etti. İmamoğlu’nun seçim aracını gören vatandaşlar, otobüsten inen seçilmiş İBB Başkanı’na sevgi gösterilerinde bulundu. Vatandaşlar, İmamoğlu ile ”selfie” yapabilmek için birbirleriyle yarıştı. Bir vatandaşın, ”17 senedir bu anı bekliyordum. Başkanım öpeceğim, öpeceğim” demesi gülüşmelere neden oldu. İmamoğlu, vatandaşların yoğun ilgisi altında, zorlukla da olsa esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdi. İmamoğlu’na, KİPTAŞ AVM içinde pizzacılık yapan bir esnaf, dünkü Habertürk canlı yayınında sorulan bir soru üzerine, sosyal medyaya düşen ”kumpas videosu”nu sordu. İmamoğlu, esnaf ve bir TV muhabiri arasında konuyla ilgili şu diyaloglar geçti:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bin 170'e ulaştı
Felakette ikinci gün
Can kaybı 912'ye yükseldi
Can kaybı 912'ye yükseldi
Şanlıurfa-Diyarbakır yolu yine kapatıldı