Kung Fu Panda aleyhine homofobik protesto

BBC Türkçe’den Övgü Pınar’ın haberine göre Katolik yayın organı La Croce’nin yayın yönetmeni ve Roma belediye başkanı adayı Mario Adinolfi, İtalya’da geçen perşembe gösterime giren filmin ''çocukların beynini yıkadığını’,...

BBC Türkçe’den Övgü Pınar’ın haberine göre Katolik yayın organı La Croce’nin yayın yönetmeni ve Roma belediye başkanı adayı Mario Adinolfi, İtalya’da geçen perşembe gösterime giren filmin ''çocukların beynini yıkadığını’, ''toplumsal cinsiyet teorisi propagandası yaptığını ve geleneksel aile yapısına tehdit teşkil ettiğini’ savundu: “Dünya çapında başarıya ulaşmış bir çizgi film, hem çocukların hem de yetişkinlerin sempatik bulduğu bir karakter kullanılarak eşcinsellerin evlat edinmesi fikri yayılmaya çalışılıyor.''

Adinolfi’nin sözlerinin ardından Perugia kentinde bir anaokulu, öğrencilerini filmi izlemeye götürmekten vazgeçti. Tüm velilerin onayı gerektiğinden gezi iptal edildi.

Eğitim Bakanı Stefania Giannini ise önemli olanın ''fırsat eşitliği ve ayrımcılıkla savaşmak olduğunu ve kendilerinin de bunun için mücadele ettiğini’ söyledi.

''Pandalar gibi senin de neslin tükeniyor’

Sosyal medyada bazı kullanıcılar Adinolfi’ye “Pandalar gibi senin de neslin tükeniyor'' derken, bazıları “O zaman ''Keçiler beni selamlıyor’ denen Heidi’nin şarkısı uyuşturucu kullanmaya gizli davet olmuyor mu?'' gibi ironik tepkiler verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Britney Spears ve Sam Asghari'ye ne oldu?
"Gazze'nin yeniden inşası 40 milyar dolardan fazlaya mal olacak"
Gazze'deki Yeniden İnşa: UNDP'nin Uyarısı ve Al Dardari'nin Değerlendirmesi
İsrail'den BM Genel Sekreteri'ne Sert Tepki: Gazze'deki Toplu Mezarlar Açıklamasını Reddediyor
Sırbistan'da Yeni Bir Hükümet Kuruldu!