Kupalara İspanyol ambargosu

İspanya, Avrupa futboluna bu sezon da damgasını vurdu.İsviçre'deki finalde Liverpool'u yenen Sevilla, UEFA Avrupa Ligi'ni toplamda 5, üst üste 3. kez kazanırken, "Madrid" derbisine sahne olan Şampiyonlar Ligi finalinde de ezeli rakibi...

İspanya, Avrupa futboluna bu sezon da damgasını vurdu.İsviçre'deki finalde Liverpool'u yenen Sevilla, UEFA Avrupa Ligi'ni toplamda 5, üst üste 3. kez kazanırken, "Madrid" derbisine sahne olan Şampiyonlar Ligi finalinde de ezeli rakibi Atletico Madrid'i penaltı atışları sonunda deviren Real Madrid, 1 numaralı kupada bu mutluluğu 11. kez yaşadı.

Sevilla ve Real Madrid'in şampiyonlukları ile İspanyol takımları hem UEFA Avrupa Ligi hem de Şampiyonlar Ligi kupasında art arda 3. sezonda çifte sevinç yaşayarak "duble" yaptı.

Geçen yıl Şampiyonlar Ligi’ni kazanan Barcelona ile UEFA Avrupa Ligi’ni müzesine taşıyan Sevilla ülkelerine üst üste ikinci yıl çifte zafer yaşatmıştı. 2014 yılında Şampiyonlar Ligi’ni Real Madrid, Avrupa Ligi’ni de yine Sevilla müzesine götürmüştü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe'nin Çağlar Söyüncü Kararı: Satın Alma Opsiyonu Kullanılmayacak!
Kerem Aktürkoğlu: Düşüşteki Performansına Rağmen Şansını Arıyor
Avrupa şampiyonu Fenerbahçe Oldu! Fenerbahçe Basketbol Takımı Finalde!
Galatasaray'a Sivasspor Öncesi Kötü Haber Geldi!
Göztepe'nin Hedefi: Genç Yetenek Emirhan Delibaş'ı Kadrosuna Katmak