Kuralar çekildi ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki potansiyel rakibi belirlendi!

Son dakika haberi... Şampiyonlar Ligi kura çekimiyle Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu. 2. eleme turuna seri başı olarak giren Fenerbahçe, Lugano'yu geçerse 3. turda bu avantajı kaybedecek ve 2. torbada yer alacak.

Şampiyonlar Ligi kura çekimiyle Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu. 2. eleme turuna seri başı olarak giren Fenerbahçe, Lugano'yu geçerse 3. turda bu avantajı kaybedecek ve 2. torbada yer alacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Lugano karşısında galibiyet elde etmesi halinde Fenerbahçe'nin bir sonraki rakibi belirli oldu. Eğer Fenerbahçe, Lugano'yu geçmeyi başarırsa, 3. Ön Eleme Turu'nda Fransız kulübü Lille ile karşılaşacak. Bu durumda, Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde daha ileriye gitme şansı yakalayacak ve 2. torbada yer alacak.

Ancak, eğer Fenerbahçe, Lugano karşısında başarısız olursa, UEFA Avrupa Ligi'ne geçiş yapacak. Avrupa Ligi'ne düşmesi durumunda sarı-lacivertli ekibin karşılaşabileceği muhtemel rakipler ise şu şekilde sıralanıyor:

- Ajax
- Rapid Wien
- Molde
- Braga
- Dinamo Kiev
- Partizan
- Sheriff

Bu durum, Fenerbahçe'nin hem Şampiyonlar Ligi hem de Avrupa Ligi’ndeki olası rakiplerini ve ileride karşılaşabileceği ekipleri belirleyecek. Şampiyonlar Ligi'nde kalma mücadelesi, kulübün Avrupa'daki geleceği için kritik bir öneme sahip.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.