Kürdistan bayrağı asıldı, görüşme bir saat sürdü ama açıklama yok

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani ile Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, saat 17.00'de, İstanbul Yıldız Sarayı bahçesindaki Mabeyn Köşkü'nde biraraya geldi. Görüşme yaklaşık bir saat sürdü. Henüz iki taraftan...

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani ile Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, saat 17.00'de, İstanbul Yıldız Sarayı bahçesindaki Mabeyn Köşkü'nde biraraya geldi. Görüşme yaklaşık bir saat sürdü. Henüz iki taraftan da bir açıklama yapılmadı.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere bugün öğleden sonra İstanbul’a geldi. Özel uçakla saat 15.30’da İstanbul’a gelen Barzani’yi Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi’nde Dışişleri Bakanlığı yetkilileri karşıladı. Kısa bir süre burada dinlenen Barzani daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere havalimanından ayrıldı. Barzani'nin gelişi nedeniyle Atatürk Havalimanı'na Kürdistan bayrağı asıldı. Kürdistan bayrağı Türkiye'de ilk defa resmi olarak kullanıldı.

Saat 17:00'de Mabeyn Köşkü'nde yapılan görüşme yaklaşık bir saat sürdü ama görüşmenin içeriğiyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.