Kurtlar Vadisi'nin yönetmeni koltuğa oturdu! Kurtlar Vadisi için değil ama o dizi için harekete geçti! Ne

Kurtlar Vadisi dizisinde son dakika gelişmesi yaşandı, efsane dizide son kayda geçen gelişme ile beraber sosyal medya sallandı, dizi severler resmen haberleri ayakta okudu.

Sevilen dizinin hayranları bu gelişme karşısında resmen heyecanda ayağa kalktılar, elleri ayaklarına dolaştı. Yıllar boyu soluksuz izlenecek sahneleri ile hem televizyonlarda hem de sosyal medyadaki etkisi ile dizi dünyasının enleri arasında yer alan Kurtlar Vadisi dizisi bu defa inanılmaz bir hamle yaptı.

Özellikle ilk 97 bölümü ile herkesi ekrana kilitlemeyi başaran Kurtlar Vadisi dizisi bu sefer milyonları harekete geçirecek bir adıma imza attı. Heyecan ve aksiyon dolu bölümleri ile milyonların adeta sevgilisi olan Kurlar Vadisi dizisinde ortaya çıkan son gerçek her şeyi değiştirmeye geliyor. Bundan sonra artık hiçbir şey eskisi olmayacak.

Türk televizyon tarihinin en başarılı yönetmenlerinden olan ve elinden çıkan projeler ile adını tarihe altın harflerle yazdıran Osman Sınav, yeni haberi ile ülkeyi sevince boğdu. Deli Yürek ve Kurtlar Vadisi gibi birer kült olan yapımlarda imzası bulunan Osman Sınav, duyurduğu bu gelişme ile sosyal medyayı sallamayı başardı.

Başarılı yönetmen yeni bir proje ile yeniden yönetmen koltuğuna oturmaya hazırlanıyor. En son ATV ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz adlı dizi ile seyirciden tam not olan yönetmen bu kez heyecanlı bir dönüşle herkesin dikkatini üzerinde topladı. Yeniden dizi dünyasına bomba gibi girecek bir dizinin hazırlıkları içinde olan Osman sınav, dizi severleri heyecanlandırmayı başardı.

Efsane yönetmen geri dönüyor

Bu gelişme ile şimdiden ortalığı kasıp kavuran efsane yönetmen Osman Sınav, yeni projensin ne olduğu sosyal medyada tartışma konusu oldu. Başarılı yönetmenin imzasını taşıyacak yeni yapımın kanalının ATV olacağı konusu şimdilik netleşmiş bilgiler arasında. Bununla birlikte yeni projenin şimdiden çok büyük bir etki göstereceği beklentiler arasında. Aktarılan bilgilerin içerisinde, oğlu Yusuf Ömer Sınav’ın da yönetmen olabileceği bilgisi yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Lexus, Türkiye'de yeni modeli LBX'i tanıtımını yayınladı
En uzun menzile sahip elektrikli otomobiller listesi açıklandı!
Uygun fiyatlı lüks elektrikli otomobil mi almak istiyorsunuz? Starlight EV modeli tam size göre!
2024 Cupra Leon özellikleri ve fiyatı açıklandı!
Farklı markaların ikiz kardeşi modeller gündemde