Kurtulmuş: 15 Temmuz destanı Çanakkale Harbi kadar değerli

Kurtulmuş, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Çarşamba'da konuştu. Kurtulmuş'un konuşması şu şekilde:"Her türlü hesapları vardı. Masa başında kim bilir kaç ay çalıştılar. Bu darbenin hazırlığını yapmak için,...

Kurtulmuş, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Çarşamba'da konuştu. Kurtulmuş'un konuşması şu şekilde:

"Her türlü hesapları vardı. Masa başında kim bilir kaç ay çalıştılar. Bu darbenin hazırlığını yapmak için, falanca ülkelerin merkezlerinde kim bilir kaç tane sivil toplum kuruluşu kaç sene çalıştı, seferber oldu. Nice kurmayları devreye soktular, nice sermayedarları devreye soktular. Bunların hepsini hesap ettiler. Ama meydanda başka hesap var. İki yerdeki hesapta şaşırdılar. Onlar hesap yaptılar, onlar tuzaklarını kurdular ama Cenab-ı Allah'ı unuttular. O akşam meydanlara çıkan insanların sadece yürekleri, inançları vardı. İkinci unuttukları da budur. Meydanlarda zaferi kazanan toplar, tüfekler, hesaplar, kitaplar değildir. Meydanlarda zaferi kazanan inançtır, imandır, itikattır, Allah sevgisidir, millet sevgisidir, vatan sevgisidir. Allah hepinizden, bu dava uğruna 15 Temmuz akşamı ve sonrasında şehit düşen bütün kardeşlerimizden, gazilerimizden Allah razı olsun."

"ÇANAKKALE HARBİ KADAR DEĞERLİ''   

15 Temmuz'un Çanakkale Harbi kadar değerli bir zafer olduğunu söyleyen Kurtulmuş, "Nasıl bir milletmişiz, dünyaya gösterdik." dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özel'den İYİ Parti Genel Başkanı seçilen Müsavat Dervişoğlu'na tebrik mesajı geldi
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'dan 'ara zam' sorusuna yanıt
"Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak"
İmamoğlu ve Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik mesajı gönderdiler
"Ayrıca Meral Akşener çok değerli bir insan"