Kurtulmuş'tan referandum açıklaması: Hayırlı olsun

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın referanduma gidecek değişikliği onaylamasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş anayasa paketi için "Hayırlı olsun. Son söz milletimizindir. Referandum muhtelemen...

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın referanduma gidecek değişikliği onaylamasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş anayasa paketi için "Hayırlı olsun. Son söz milletimizindir. Referandum muhtelemen 16 Nisan'da olacak" dedi.

Anayasa paketiyle ilgili "Artık Meclis ve Cumhurbaşkanımızın onayının ardından söz ve karar asıl sahibine millete teslim edilmiştir" diyen Kurtulmuş, "Bundan sonrası referandum sürecidir ve kararı millet verecek. Cumhurbaşkanlığı sistemini getirecek Anayasa değişikliği referandumu muhtemelen 16 Nisan'da gerçekleşecek" ifadelerini kullandı.

Ayfonkarahisar'da konuşan Numan Kurtulmuş, Rus jetlerinin TSK birliklerini vurmasıyla ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Kurtulmuş, "Bundan sonra Rusya ile daha yakın, daha koordineli çalışacağız" dedi. "Bizim açımızdan olay bütünüyle aydınlatılmaya çalışılıyor, araştırılıyor. İlk bilgiler koordinasyon yanlışlığı, yanlış bir koordinasyon, herhangi bir şekilde maalesef istem dışı meydana gelmiş bir olaydır" diyen Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, "Bütünüyle bir kazadır ilk bilgilere göre ama bunun nasıl vuku bulduğu, bu aradaki koordinasyon meselesinin nasıl bu kadar atladığı ortaya konulacaktır. Oradaki mücadelede anlaşılıyor ki çok daha yakın bir koordinasyona ihtiyaç var" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Gıda İle Temas Eden Plastik Malzemelerde Yeni Düzenleme
Oyuncu Saruhan Hünel ameliyat oldu! Aslı Hünel Paylaştı!
Türkan Şoray’dan hayranlarını üzen o haber! Bahçeye çıkması bile yasaklandı!
ABD'de ölen sosyal medya fenomeninin Adana'daki mezarı açıldı
Kılıçdaroğlu'na sitem: Madem merheminiz vardı, niye başınıza sürmediniz!