Kurum: CHP'nin Eş Başkanı mı Olursun, Şimdiki Eş Başkanı da Arkadan Hançerler Misin, Sen Bilirsin!

Murat Kurum'da Ekrem İmamoğlu'na ağır sözler: "Senin Yaptıklarını 5 Yıldır Tüm Türkiye Görüyor, 'Abim' Dediğin Genel Başkanı Kongrede Saf Dışı Bırakabilmek İçin İstanbul'un Kaynaklarını Harcadın!" İşte detaylar..

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, mevcut başkan Ekrem İmamoğlu'na yönelik sert eleştirilerde bulunarak, "Gider CHP'nin eş başkanı mı olursun veya yol yürüdüğün şimdiki eş başkanı da arkadan hançerler misin, onu sen bilirsin" dedi.

Bakırköy'deki bir otelde düzenlenen "Konya Hemşehri Buluşmaları"na katılan Kurum, sahneye çıktığında Konya Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı ile seçim şarkısı eşliğinde karşılıklı oynadı.

Kurum, İmamoğlu'nu eleştirerek, "Bilgisiz, İstanbul'a ilgisi yok, yarı zamanlı belediyecilik yapıyor" şeklinde konuştu. Her zaman Mevlana'nın "Birlik olun" çağrısına kulak verdiklerini ve gittikleri her yerde vatandaşların teveccühüyle karşılaştıklarını belirten Kurum, İmamoğlu'nu "sosyal medya belediyeciliği yapan" biri olarak nitelendirdi ve "31 Mart’a az kaldı. 31 Mart’ta seni süresiz tatile göndereceğiz" dedi.

Kurum, İmamoğlu'na yönelik eleştirilerini sürdürerek, "Senin yaptığını 5 senedir tüm Türkiye görüyor. Sen yol yürüdüğün tüm dostlarını yolda bıraktın. 'Abim' dediğin genel başkanını kongrede saf dışı bırakabilmek için İstanbul'un kaynaklarını harcadın" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kaynaklarının israf edildiğini belirten Kurum, "İstanbul’un kaynağını çalıyorlar. İstanbul’un parasını başka emelleri için harcıyorlar ama az kaldı. 30 gün sonra o harcadığınız, israf ettiğiniz tüm kaynakların hesabını Saraçhane'ye gelip bir bir sizden soracağız" dedi.

Programa, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sanatçı Yavuz Bingöl, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar da katıldı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Türkiye'deki 5 Büyük Yabancı Özel Okula Milyonlarca Ceza Yağdı!
TÜGVA ve Ensar Vakfı ile imzalanan protokolleri feshedildi!
Kaçak Elektrik Kullanarak Bitcoin Üretimi Yapanlar Gözaltına Alındı!
Kadın cinayetleri bitmiyor! Manisa'da 3 çocuk annesi katledildi
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Toplandı: 'Trolleşme' Tehlikesine Dikkat!