Kütahya’da 19 Yaşındaki Genç, Üvey Babasını Öldürdü

Kütahya’da 19 yaşındaki Mert F. Ş., üvey babası Ünal Koçer’i öldürdü. Mert F. Ş., annesi Sevgi Koçer’in de üvey babası tarafından vurulduğunu belirtti. Olayda, Sevgi Koçer ve Ünal Koçer’in ateşli silahla öldürüldüğü tespit edildi. Soruşturma devam ediyor.

Kütahya’da 19 yaşındaki Mert F. Ş., üvey babası Ünal Koçer’i öldürerek adaleti kendi elleriyle sağladı. Mert F. Ş., polis ekiplerine üvey babasının annesi Sevgi Koçer’i vurduğunu ve kendisinin de üvey babasını öldürdüğünü bildirdi. Olayda Sevgi Koçer ve Ünal Koçer’in ateşli silahla yaşamını yitirdiği tespit edildi. Soruşturma sürüyor.

Kütahya’da 19 yaşındaki bir genç, üvey babasını öldürdü ve annesinin katilini cezalandırdı. İşte olayın detayları:

Kütahya’da Meydan Mahallesi Meltem Sokak’taki bir dairede, Mert F. Ş. (19) adlı genç, polis ekiplerine üvey babası Ünal Koçer’in annesi Sevgi Koçer’i silahla vurduğunu ve kendisinin de üvey babasını öldürdüğünü bildirdi. 

Polis ekipleri, kapı kilitli olduğu için koçbaşı ile daireyi kırarak içeri girdi. Dubleks dairenin üst katında Sevgi Koçer (48) ve Ünal Koçer (53) adlı kişilerin ateşli silahla öldürülmüş oldukları tespit edildi. Olay yerinde av tüfeği, kurusıkıdan dönme tabanca, boş av tüfeği fişek kartuşları ve tabancaya ait boş kovanlar bulundu.

2019 yılında ikinci evliliğini yaptığı belirlenen çiftin, 2021 yılında Aile İçi Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Birimlerinden Sevgi Koçer’in eşi hakkında üç adet uzaklaştırma kararı aldığı öğrenildi. Mert F. Ş. polis tarafından gözaltına alındı ve olayla ilgili soruşturma Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından yürütülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.