Kütahya'da Tefeci Operasyonunda 9 Şüpheli Gözaltına Alındı: 500 Bin TL Değerinde İpoteğe El Konuldu

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü, organize suçlarla mücadele kapsamında gerçekleştirdiği tefeci operasyonunda 9 şüpheliyi gözaltına aldı. Eş zamanlı yapılan operasyonda, 500 bin TL değerindeki ipotek belgesi ve 368 bin TL değerindeki 11 senet ele geçirilerek suçla etkin bir şekilde mücadele edildi.

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü, tefecilik suçuna karşı yürütülen operasyonda 9 şüpheliyi gözaltına aldı. Operasyon, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün ortak çalışmaları sonucunda gerçekleştirildi. Operasyon kapsamında şüphelilerin ikametleri, iş yerleri ve araçları eş zamanlı olarak arandı.

EL KONULAN DELİLLER:

Eş zamanlı operasyonlarda dikkat çekici miktarda delil ele geçirildi. 1 adet 500 bin TL değerindeki ipotek belgesi (arsa) ve toplam 368 bin TL değerindeki 11 adet senet emniyet birimleri tarafından muhafaza altına alındı.

GÖZ ALTINA ALINAN ŞÜPHELİLER:

Operasyon kapsamında Y.Y., D.Ş., H.S.D., C.D., Ç.İ., B.E., E.C., A.C.C. ve E.C. isimli 9 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler, adli makamlara sevk edilecek.

Bu operasyon, Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü'nün organize suçlarla etkili bir mücadelesini gösterirken, tefecilik suçlarına karşı kararlı duruşunu bir kez daha ortaya koydu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Çorum'da polis memuru uzman çavuşu öldürdü
Hakan Ateş Seçil Erzan davasıyla ilgili ilk kez itiraf etti!
Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti
Gaziantep'te kadın cinayeti: Tartıştığı eşini öldürdü, oğlu ve damadını yaraladı