Kutalmış Türkeş, MHP'ye savaş açtı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nin kurucusu Alpaslan Türkeş'in oğlu Kutalmış Türkeş, sosyal medya üzerinden MHP yönetimine karşı sert ifadelerle dolu bir açıklama yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nin kurucusu Alpaslan Türkeş'in oğlu Kutalmış Türkeş, sosyal medya üzerinden MHP yönetimine karşı sert ifadelerle dolu bir açıklama yaptı. Türkeş, MHP'yi eleştirirken özellikle Alpaslan Türkeş'in adını ve kanını taşıyan öz evlatlarına yapılan hakaretlere dikkat çekti.

ÖZ EVLATLARA HAKARET İDDİASI VE TÜRKEŞ'İ GÖRMEMİŞ OLANLARIN ELEŞTİRİSİ

Kutalmış Türkeş, açıklamasına Alparslan Türkeş’in evlatları olduğunu iddia ederek Türkeş’in adını taşıyan öz evlatlarına yapılan hakaretlere sert tepki gösterdi. Aynı zamanda, Alpaslan Türkeş'i hiç görmemiş olanların eleştirisiyle, öz evlatlarına yapılan hakaretlerin daha da büyük bir çelişki olduğunu belirtti. Sert ifadeler kullanan Türkeş, "Alparslan Türkeş’in Evladı olduklarını iddia ederek Türkeş’in adını ve kanını taşıyan öz evlatlarına hakaret edenler, Hele de ömründe Türkeş’i görmemiş olanlar" dedi.

SEMİH YALÇIN'A YÖNELİK AĞIR ELEŞTİRİLER

Türkeş'in açıklamalarının devamında, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'a yönelik sert ifadeler yer aldı. Türkeş, Semih Yalçın için ağır ifadeler kullanarak onun Türkeş'in evladı olamayacağını iddia etti. Ayrıca, Yalçın'ın babasının kim olduğunu araştırması gerektiğini ve onunla ilgili çirkin benzetmelerde bulundu. Türkeş yaptığı paylaşımda "Sizlerin Türkeşi’in evladı olması imkansız, zira Türkeş olardan çocuk yapmadı hiç! Siz babalarınızı aramaya devam edin, fazla uzaklara değil sizi kullanan adamlara bakın, örneğin domuz suratlı Semihe, örneğin Sinan‘ın katili çift cinsiyetli İzzetsiz ulviye’ye!" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel'den Çerkes Soykırımı mesajı
Aynı felaketin Türkiye'de de yaşanabileceğini düşünmek bir vehim değil
Parti kapatılmadı binayı taşıdık
Milli yas ilan edildi, bayraklar yarıya indi
Erdoğan seçimden ders almamış, yargıya müdahalede ısrarcı