Kuveyt'te 7. kattan düşen ev işçisi anlattı: Ev sahibi beni banyoya kilitlemişti!

Etiyopyalı ev işçisi, pencerenin kenarına tutunarak yardım istemiş ve "tutun beni" demişti. Buna karşın ev sahibi tarafından kurtarılmak yerine, kameraya çekilmişti. Etiyopyalı kadının düşüşünü kameraya çeken ev sahibi,...

Etiyopyalı ev işçisi, pencerenin kenarına tutunarak yardım istemiş ve "tutun beni" demişti. Buna karşın ev sahibi tarafından kurtarılmak yerine, kameraya çekilmişti. Etiyopyalı kadının düşüşünü kameraya çeken ev sahibi, görüntüleri sosyal medya hesabında paylaşmıştı. Metal bir tenteye vurduktan sonra kolu kırılan, baş ve kulağında kanama olan Etiyopyalı işçi, ölümden kurtuldu.

"KENDİMİ KURTARMAK İÇİN PENCEREYE ÇIKTIM''

Hürriyet'te yer alan habere göre pazar günü Etiyopya televizyonu genç kadının hastane yatağındaki görüntülerini yayınlarken, ev işçisi "kendini öldürmek istediği" yönündeki iddiaları yalanladı

Middle East Eye'a konuşan ev işçisi; "Hanımefendi beni banyoya kilitledi ve orada kimse duymadan öldürecekti, bunun üzerine kendimi kurtarmak için oraya çıktım ve sonra düştüm" dedi. Kendini korumaya çalıştığını söyleyen Etiyopyalı kadın, "Ne yapabilirdim ki" diye sordu.

'İNSAN HAYATI HİÇ ÖNEMSENMİYOR'

Öte yandan Kuveytli ev sahibi, görüntüleri kayda aldığını çünkü cinayet iddialarına karışmak istemediğini iddia etti. Kuveyt İnsan Hakları Derneği resmi bir soruşturma çağrısında bulunarak "insan hayatının hiç önemsemediğini" bildirdi. Video, Arap ülkelerinde yüksek gelirli ailelere hizmet eden ev işçilerinin gördüğü insani olmayan muameleyi ortaya koymuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Venedik Turistlerden Giriş Ücretiyle 8 Günde 723.225 Euro Kazandı
Emily in Paris: Moda ve Macera 4. Sezonla Geri Dönüyor!
Rio Grande do Sul'da Şiddetli Yağışlar: Sel Felaketi 39 Kişinin Hayatını Kaybetti
Princeton Öğrencilerinden Filistin'e Destek: Açlık Grevi Gazze'deki Acıya Yanıt
Ateşkes Müzakerelerinde ABD, Hamas'ı Suçladı: Rehinelerin Serbest Bırakılması Belirsizliği Sürüyor