Kuzey Irak’a hava harekatı

Kuzey Irak’taki Kandil bölgesi Avaşin-Basyan, Hakurk ve Gara’da PKK’ya ait tespit edilen sığınak ve barınaklar etkisiz hale getirildi.Ayrıca akıllı mühimmat ile PKK’ya ait yüklü miktardaki cephanelikler imha edildi. Düzenlenen...

Kuzey Irak’taki Kandil bölgesi Avaşin-Basyan, Hakurk ve Gara’da PKK’ya ait tespit edilen sığınak ve barınaklar etkisiz hale getirildi.

Ayrıca akıllı mühimmat ile PKK’ya ait yüklü miktardaki cephanelikler imha edildi. Düzenlenen hava hareketında çok sayıda PKK’lının öldürüldüğü bildirildi.

Terörle Mücadele Harekatı kapsamında, 18 Şubat 2016 tarihinde Havadan İhbar Kontrol (HİK) uçağı, Havadan Yakıt İkmali ve İnsansız Hava Araçları’nın (İHA) desteklediği, F-4E 2020 ve F-16’lar ile sınır ötesi hava harekatı düzenlendi.

Kuzey Irak’taki Avaşin-Basyan, Hakurk ve Gara’da PKK’ya ait tespit edilen sığınak ve barınaklar etkisiz hale getirildi, ayrıca akıllı mühimmat ile terör örgütüne ait yüklü miktardaki cephanelikler tam isabet atışlarla imha edildi. Düzenlenen hava harekatı esnasında çok sayıda PKK’lının öldürüldüğü açıklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kirli Sepeti Dizisi Final Kararı ile Şok Etti!
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Filistin Konusunu Görüşmek Üzere Yurtdışına Çıkıyor
Kirli Sepeti Final Yapıyor: Karakterlerin Sonu Ne Olacak?
AK Partili Külünk'ten Şok İddia: Erdoğan'a Düzmece Anketler Sunuldu!
Sosyal Medyada Diyanet'e Ezan Tartışması: Ezanı Selahattin Paşalı Okusun!