Kuzey'in Yıldız'ı Aslıhan Güner yeni projesiyle çok şaşırttı! Atatürk'ün annesini oynayacak

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde yaşam verdiği Yıldız karakteri ile hafızalarımıza kazınan Aslıhan Güner yeni projesiyle setlere geri döndü. Güner, Mustafa Kemal Atatürk'ün anası Zübeyde Hanım'ın yaşamını anlatacak olan...

Kuzey Yıldızı dizisiyle kariyerinde mühim bir çıkış yakalayan ve son olarak Mahsun Kırmızıgül Prestij Meselesi filmimizde "Semiha Topaloğlu'nu canlandıran Aslıhan Güner'in yeni projesi belli oldu.

Ünlü oyuncu, yüce önder Mustafa Kemal Atatürk'ün anası Zübeyde Hanım'ın yaşamını özetleyen "Zübeyde Analar Oğullar" filmimizde başrol oynayacak. Güzel oyuncu filmimizde Zübeyde hanımın gençliğine yaşam verecek. Filmin çekimleri Bergama'da başladı.

Filmin senaristliğini İlber Tekinsoy kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Cenk Yaz oturacak. Projede aynı zamanda Devrim Nas, Sitara Akbaş ve Wilma Elles yer alacak.

Emre Kınay, Devrim Nas ve Sitare Akbaş benzer biçimde meşhur oyuncuların da kadrosunda yer almış olduğu “Zübeyde” filminin ilk posteri de gösterildi. Aslıhan Güner, filmin ilk poster kapağında yer aldı.

Filmin afişini Aslıhan Güner ''Bir anne dünyayı değiştirebilir sözünü yaşamıyla ve çocuğuyla kanıtlayan ve tarihe yazan Zübeyde hanımefendi… Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün biricik anası.. Büyük bir gurur ve heyecanla..'' notu ile sosyal medya hesabından paylaştı.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Ebru Şahin ve Cedi Osman İlk Kez Çocuk İle İlgili Konuştular!
Hülya Avşar'dan İrem Derici'ye: "Bir erkek olarak düşünseydim, seni bırakıp giderdim"
Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in olaylı gecesi: Gazetecilere tekme tokat saldırdılar
Seren Serengil'in 'hasta yemeği' gündem oldu: Sushi ile iyileşmeye çalıştı
Yaşar Alptekin'den giyimini eleştirenlere cevap: Peygamber Efendimiz yaşasaydı böyle giyinirdi