La Casa de Papel Türkiye'de: Kocaeli'nde gerçekleşen şoke eden soygun!

Kocaeli'de bir AVM'de yer alan kuyumcudan milyonluk soygun, adeta La Casa de Papel'i aratmayan görüntülere sahne oldu. Soyguncunun mağazaya sızma yöntemi ise herkesi şaşırttı.

Kocaeli'nde bulunan bir alışveriş merkezindeki kuyumcu dükkanına gerçekleşen soygun, La Casa de Papel dizisini aratmayan bir senaryoya sahip. Soyguncunun diziyi aratmayan yöntemi herkesi şaşkına çevirdi.

Kocaeli'ndeki AVM'de bulunan kuyumcu dükkanı, kimliği henüz belirlenemeyen soyguncular tarafından hedef alındı. Gece saatlerinde, çatıdaki havalandırma boşluğundan içeriye sızan hırsızlar, dükkanı adeta soyup soğana çevirdiler.

Hırsızların, 3 kilo 750 gram altın, 50 bin dolarlık pırlanta, 10 bin dolar, 5 bin euro ve 120 gram külçe altını çaldığı öğrenildi Olay, dükkanın sabah çalışanlar tarafınca açılmasıyla ortaya çıktı ve polis ekipleri derhal olay yerine gelerek araştırma başlattılar.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Bu soygun, yalnız gerçekleşme biçimiyle değil, aynı zamanda büyüklüğüyle de dikkat çekiyor. Soyguncuların profesyonelce planladığı bu operasyon, sosyal medyada "La Casa De Kocaeli" adıyla anılmaya başlandı. Ünlü dizi "La Casa De Papel"deki gibi, zekice hazırlanmış bir planla, büyük bir soygun gerçekleştirildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatırken, soygunun detayları ve soyguncuların yakalanıp yakalanmadığına dair şu ana kadar bir bilgi verilmedi. Hırsızlık olayının, tıpkı dizideki gibi, polisi ve güvenlik güçlerini ustalıkla yönlendiren bir suç dehasının eseri olup olmadığı merak konusu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Arka Sokaklar Kadrosuna Bir Yıldız Oyuncu Daha!
Pelle Duveblad: Irak'tan Bisikletle Diyarbakır'a Unutulmaz Bir Yolculuk
Kripto para borsası çöktü, ancak müşterileri paralarını fazlasıyla geri alacak!
Benzin İstasyonunda Son Anda Faciadan Dönüldü: Takla Atan Araç Büyük Felaketi Önledi!
Tiktok'tan Gelirini Sağlıyor! Avrupa Yakası ile adını duyurmuştu!