Lady Gaga: Nişanlım Michael Polansky ile Hayatımda Her Şey Değişti

Lady Gaga, nişanlısı Michael Polansky ile ilişkisini hayatının en dönüştürücü deneyimi olarak tanımlıyor. Onu "en iyi arkadaşı" olarak adlandıran Gaga, bu ilişkinin hem kişisel hem de profesyonel anlamda kendisini olumlu yönde etkilediğini söylüyor.

Lady Gaga, nişanlısı Michael Polansky ile ilişkisinin hayatını nasıl dönüştürdüğünü açıkladı. 38 yaşındaki sanatçı, Los Angeles'ta gerçekleşen Joker: Folie à Deux filminin galasında People dergisine verdiği röportajda, Polansky'nin hem kişisel hem de profesyonel anlamda en büyük destekçisi olduğunu söyledi. Gaga, "Nişanlım en iyi arkadaşım. Onunla birlikte olmak her şeyi değiştirdi," dedi. Polansky ile birlikte çalıştıkları yeni albümü Harlequin, aynı zamanda Joker filminin de müzikal bir yoldaşı olacak. Çiftin 2020'de başlayan ilişkileri, Instagram'da resmileşti ve bu yaz nişanlandıkları açıklandı.

Gaga, Polansky'nin ona yeni bir pop albümü yapma konusunda ilham verdiğini ve onun önerisi üzerine projeye başladığını da belirtti. Çift, ilişkilerini göz önünde yaşamasalar da birbirlerine verdikleri destekle güçlü bir bağ kurduklarını her fırsatta dile getiriyorlar​               


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.