Laiklik kalsın ama bizim dinimiz İslam!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonunda düzenlenen olan “İmam Hatip Gençlik Buluşması" programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, katılımcılara karanfil dağıttı. Erdoğan'ın konuşmasından öne...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonunda düzenlenen olan “İmam Hatip Gençlik Buluşması" programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, katılımcılara karanfil dağıttı. Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

Ben de bir imam hatipliyim... Hamdolsun bir ayrımcılık olsun diye söylemiyorum ama tercih olarak söylüyorum dört çocuğumun dördü de imam hatipli. Sizler bir mensubu olmaktan şeref duyduğum imam hatipliler, unutmayın sadece bu milletin değil tüm ümmetin de umudusunuz. Bu bilince sahip olmayanların benim gözümde sıradan bir diplomaya sahip olmanın ötesinde anlamı yoktur. Bizler imam hatipte okumanın fikir ve gönül dünyamıza neler kattığını iyi biliyoruz. Şu karşımda gördüğüm manzara, her alanda fikir dünyası dolu olanların ezici bir çoğunluğa sahip olduğunu gösteriyor.

Ayrıntılar geliyor...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İYİ Parti Trabzon’da istifalar devam ediyor
Erdoğan, Gambiya Cumhurbaşkanı Barrow ile bir görüşme gerçekleştirdi
Meclis Başkanı Kurtulmuş bugün DEM Parti, İYİ Parti ve Saadet Partisi'ni ziyaret edecek
El sıkışıp eleştireceğiz
Yapılan açıklamalara bakarsanız yeni bir anayasa gözükmüyor