Lars von Trier'in yeni filminden yeni fragman!

?Oyuncu kadrosunda Uma Thurman, Matt Dillon, Riley Keough, Sofie Gråbøl, Bruno Ganz ve Siobhan Fallon Hogan gibi isimlerin yer aldığı Lars von Trier imzalı The House That Jack Built filminden yeni bir fragman geldi. Bir seri katilin...

?Oyuncu kadrosunda Uma Thurman, Matt Dillon, Riley Keough, Sofie Gråbøl, Bruno Ganz ve Siobhan Fallon Hogan gibi isimlerin yer aldığı Lars von Trier imzalı The House That Jack Built filminden yeni bir fragman geldi. Bir seri katilin hikayesini izleyeceğimiz filmin senarist koltuğunda da Lars von Trier yer alıyor. Sinemanın en aykırı filmlerine imza atan yönetmenin yaptığı açıklamaya göre film, kendisinin en sert filmi olacak. 

 2017’nin başında Danimarka ve İsveç’te çeklimleri balayan filmin resmi sinopsisi şöyle:

"The House That Jack Built, 1970’lerin Amerikası’nda geçiyor. Jack’i beş farklı olay ve onun seri katil olma yolundaki gelişimini tamamlayan cinayetleri tanımlayarak tanımaya başlıyoruz. Hikaye Jack’in bakış açısıyla izleyiciyle buluşuyor. Jack her cinayeti, dış dünyada sorunlar yaşamasına rağmen kendi başına bir sanat olarak görüyor. Jack, kaçınılmaz polis müdahalesine rağmen ki bu Jack’i daha da kışkırtıyor; mantığının aksine olasılıkları göze alıyor. Hikaye bize Jack’in kişiliğini, sorunlarını, düşüncelerini ve bilinmeyen doğrularını sunuyor. Jack’in bakış açısıyla izleyeceğimiz film; garip bir karışım; neredeyse çocuksu bir merhametle karışık oldukça tehlikeli duygular…"

Filmin uzun soluklu ilk yeni fragmanı:

Kaynak: Filmloverss

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

'Ölümlü Dünya 2' Netflix'e geliyor
"Adana Olgunlaşma Enstitüsü'nde Sanatın İzleri: Rölyef, Hat, Tezhip ve Resim Bir Arada"
Titanik'teki meşhur kapı öyle bir fiyata satıldı ki duyanlar şaştı kaldı!
Eğil’in kültür ve turizm altyapısının güçlendirilmesi büyük zirve yaşatacak!
Ahmet Ümit'ten İzmir'e dair yeni roman müjdesi!