Lazio, Galatasaray’ın Teknik Direktörü Okan Buruk’u Gündemine Aldı

Galatasaray'ın başarılı teknik direktörü Okan Buruk'a İtalyan devi Lazio'nun talip olduğu belirtildi. Serie A'da zorlu bir sezon geçiren Lazio'nun, Buruk'u gelecek sezon takımın başına getirmeyi planladığı ifade ediliyor. Buruk'un İtalyanca bilmesinin büyük avantaj sağladığı vurgulanıyor.

Galatasaray'ın başarılı teknik direktörü Okan Buruk'a, İtalya Serie A ekiplerinden Lazio'nun ilgi gösterdiği ortaya çıktı. Sarı-kırmızılıların hocası, gelecek sezon İtalyan devinin koltuğuna oturabilir.

Galatasaray'ın başarılı başlangıcından bu yana taraftarların sevgisini kazanan Okan Buruk'a beklenmedik bir teklif geldi. İtalyan devi, sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörünü takımın başına getirmek için adımlarını atmaya başladı.

Maurizio Sarri'nin ayrılmasıyla Lazio, Türkiye'ye yönelmeye karar verdi. İtalya Serie A'da istenilen performansı gösteremeyen Lazio'nun gelecek sezon için planları arasında Galatasaray'ın deneyimli teknik adamı Okan Buruk'u takımın başına getirmek var.

İtalyan devinin, tecrübeli teknik adamı transfer listesine eklediği iddia ediliyor. Bu sezon Galatasaray'ın başında 46 maça çıkan Okan Buruk, 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak ortalama 2.35 puan elde etti.

Özellikle Şampiyonlar Ligi'ndeki Manchester United ve Bayern Münih maçlarında etkileyici bir performans sergileyen Buruk'un İtalyanca bilmesinin, Lazio için büyük bir avantaj olduğu belirtiliyor. Eğer başarılı teknik adam Lazio'ya geçerse, 23 yıl aradan sonra İtalya'da görev yapacak ilk Türk teknik direktör olacak.

Son olarak, Fatih Terim'in 2000-2001 sezonunda İtalyan devi Milan'da görev aldığı hatırlatılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Adana Demirspor taraftarlarından Murat Sancak'a büyük tepki!
Aziz Yıldırım'dan dikkat çeken açıklama: "Bunlar doğru değil!
Galatasaray'ın parlayan yıldızı ayrılıyor! Arap ekibine imza atıldı!
EURO 2024 için İngiliz Taraftarların Tercihi: Almanya'nın Ünlü Genelevinin Kapıları Açıldı!
Ebrar Karakurt'un Yeni Takımı ve Kazanacağı Ücret Belli Oldu: Dudak Uçuklatan Detaylar!