Lenovo Go Power Bank ile ne zaman tanışacağız

Yeni Lenovo Go Power Bank, 20.000mAh kapasiteye sahip. Aksesuar, 4 hücreli bir pil kullanıyor (her biri 5.000 mAh). Lenovo Go USB-C Laptop Power Bank olarak adlandırılan bu ürünün bir diğer özelliği de 65W’a kadar hızlı şarjı desteklemesi.

İki USB Type-C bağlantı noktası ve tek bir USB Type-A bağlantı noktasıyla birlikte gelir. Eski bağlantı noktaları, 65W (20V / 3.25A), 45W (15V / 3A), 18W (9V / 3A) ve 15W (5V / 3A) gibi çeşitli çıkış hızlarını destekler. Oysa ikincisi 18W ile sınırlıdır.

Ayrıca, iki USB Type-C bağlantı noktası da 100W’a kadar girişi destekler. Bu nedenle, taşınabilir şarj cihazı, yüksek kapasiteli bir şarj cihazıyla hızlı bir şekilde şarj edilebilir.

Aksesuar aynı anda üç cihaza kadar şarj edebilir. Ek olarak, güç bankası iki cihaz şarj edilirken yeniden şarj edilebilir.

Resmi olarak USB-C 65W gücünde ve güç altında Lenovo ve ThinkPad dizüstü bilgisayarlarla uyumlu olduğu söyleniyor. Ancak dizüstü bilgisayarlar, akıllı telefonlar, tabletler ve diğer markaların avuç içi oyun konsolları dahil hemen hemen tüm diğer ürünlerle çalışmalıdır.

Güç bankasında entegre bir USB C Tipi kablo, açmak / kapatmak için fiziksel bir düğme ve LED göstergeler bulunur. 170 x 72 x 23 mm boyutlarında, 390 gr ağırlığında ve iki renkte (Gök Gürültüsü Siyahı, Fırtına Grisi) geliyor.

Son olarak, Lenovo Go USB-C Laptop Power Bank (20.000 mAh) 89,99 ABD Doları olarak fiyatlandırıldı ve ABD’de Haziran 2021’de satışa sunulacak.

Galaxy Note 21 için hala geç değil

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Nvidia'nın ChatRTX Uygulaması 0.3 Sürümü Yayınlandı: Yeni Özelliklerle Geliyor!
Huawei’den muhteşem zirve!: Huawei geri döndü!
iPhone 11 'in fiyatı düştü!: Bu fırsat kaçmaz
iPhone'un alarm sorununa dikkat edin!: Bu yüzden uyuyakalabilirsiniz!
WhatsApp'a gizlice erişim: Milyonlarca kişi bu yöntemi kullanıyor!