Lenovo Legion 2 Pro detaylanıyor

Lenovo Legion 2 Pro adlı yeni oyun telefonunu yakında tanıtılacak. Telefonun muazzam bir 5.500 mAh batarya, 90W hızlı şarj (veya hatta 110W) ile gelmesi ve ilk Legion serisinde tanıtılan yan açılır selfie kamerasına sahip olması bekleniyor.

8 Nisan’da gelmesi planlanan yaklaşan cihaz, AnTuTu’nun Weibo’daki resmi profilinde yayınlandı ve telefonun tasarımını ortaya çıkardı. Cihazın arkasında gerçek bir fiziksel yerleşik fan olacak ve kameraları ortada tutacak. Lenovo Legion’un halefi yatay yönlendirmeye bağlı kalacak.

Buna göre cihazın yan tarafında, ses ayarlayıcının yanında bir USB-C bağlantı noktası var ve ayrıca selfie kameranın sağda yer alacağını varsayabiliriz.  İlginç bir şekilde, telefonun gerçek tasarımı beyaz yanlara sahipken, orta kısım tüm tasarıma, renklere ve bileşenlere ayrılmış. Böylece oyun performansına karışmasında renkler kafanızı karıştırmayacak. İki kamera, bir mikrofon, bir çift LED flaş, Legion yıldızı ve fan, bir kürsünün en üst basamağı gibi görünen kısma yerleştirilmiş olarak karşımıza çıkıyor.

Ancak bunun bir optik illüzyon olduğunu ve panelin düz olacağı düşünülüyor. Tüm bu söylenti ve tahminler perşembe günü gerçekleşecek olan lansmanda kesinliğe kavuşacak. Şimdilik Lenovo Legion 2 Pro hakında sızan bilgiler bunlardan ibaret. Perşembe günkü büyük lansmandan sonra cihaz hakkında tüm detaylar ve fiyat bilgisine erişmiş olacağız. Ancak yine de sızan cihaz gö

Samsung Galaxy F02s, yeniden tasarlanmış Galaxy M02s / M12 olarak piyasaya sürüldü

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır açıkladı: Batarya ham madde üretimine teşvik geliyor!
Numara taşıma sayısı 180 milyonu geçti!
Artık hava durumunu insanlar değil yapay zeka tahmin edecek!
Tesla'nın insansı robotu, fabrikada görev almaya başladı ve ürünleri yerleştirip kutuları taşıyor
Yerli yapay zeka yazılımı: Rahim değerlendirilip, gebelik elde edilebiliniyor