Leonard Cohen'in ölüm sebebi açıklandı

Cohen'in Menajeri Robert B. Kory, Cohen'in 7 kasım gecesi Los Angeles'taki evinde düştükten sonra uykusunda hayatını kaybettiğini açıkladı. New York Times'ın haberine göre; Kory, "Ölümü ani, beklenmedik ve huzur içindeydi" dedi....

Cohen'in Menajeri Robert B. Kory, Cohen'in 7 kasım gecesi Los Angeles'taki evinde düştükten sonra uykusunda hayatını kaybettiğini açıkladı. New York Times'ın haberine göre; Kory, "Ölümü ani, beklenmedik ve huzur içindeydi" dedi. Ailesi Cohen'in öldüğünü 10 kasım günü resmi Facebook hesabı üzerinden yapılan bir açıklamayla duyurmuş ve 82 yaşında hayatını kaybeden müzisyenin ölüm nedenine ilişkin bir bilgi vermemişti.

Hayranları Cohen'in kötüye giden sağlığı ile ilgili fazla bilgi sahibi değildi. New Yorker'ın haftalık radyo programına konuşan ve Cohen ile son günlerinde röportaj yapan New Yorker muhabiri David Remnick, Kanadalı müzisyenin kanserle mücadele ettiğini söylemişti.

Cohen'in doğduğu Montreal'de Yahudi geleneklerine göre toprağa verildiği öğrenildi. Shaar Hashomayim Sinagogu'ndan yapılan açıklamada, Cohen'in, vasiyeti üzerine ailesinin yanında toprağa verildiği belirtildi. Cohen 50 yıllık kariyerinin 14. stüdyo albümünü geçen ay yayınlamıştı. Ekimde New Yorker'a verdiği röportajda Cohen " Ölmeye hazırım. Umarım çok rahatsızlık vermez. Benden bu kadar" demişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

Taraklı'daki 508 Yıllık Yunus Paşa Camii: Osmanlı'nın İzinde
Erdemli'de Tömük Atölyesinde Kadınlar ve Çocuklar İçin Ücretsiz Bağlama Kursu
'Ölümlü Dünya 2' Netflix'e geliyor
"Adana Olgunlaşma Enstitüsü'nde Sanatın İzleri: Rölyef, Hat, Tezhip ve Resim Bir Arada"
Titanik'teki meşhur kapı öyle bir fiyata satıldı ki duyanlar şaştı kaldı!