Leonardo Dicaprio ile yakınlaştı! Genç modelden bikinili paylaşımlar ard arda geldi!

Eski Celebs Go Dating yıldızı ve Kate Moss'un kız kardeşi Lottie Moss yaptığı itiraflar sosyal medyada gündem olmuştu. Ünlü isim son olarak sosyal medya hesabından pembe bir bikini giydi! Bu pozlarını paylaştı. Pozları gündem olmayı başardı!

Model ve realite yıldızı, aşkı ve kişisel hayatıyla ilgili ayrıntıları paylaşmaya yabancı değil. Chezablonde'un Don't At Me Babes' başlıklı YouTube dizisine konuk olan Moss, bir itirafta bulundu. Sunucunun ilişki içinde olduğu en ünlü isim sorulduğunda Moss, Megan Fox'tan önce Machine Gun Kelly ile birlikte olduğunu söyledi.

Birlikte olduğu ünlü isimler sorulduğunda Moss, "Bazı ünlü isimlerle birlikte oldum ama şu sıralar en meşhurunun muhtemelen Machine Gun Kelly olduğunu söyleyebilirim." Bu Megan Fox'tan önceydi" dedi. Lottie Moss, geçtiğimiz günlerde 614 bin takipçisi olan Instagram sayfasında paylaştığı dikkat çekici pozlarıyla dikkat çekti.

POZLARI OLAY OLDU! 

Ünlü isim, aynada kırmızı bikinisiyle çektiği fotoğrafları takipçilerine gösterdi. Paylaşımlarına beğeniler ve yorumlar yağdı.

Bikinisiyle göz kamaştırıyor! Güzelliğini taçlandıran güzel, ayna karşısına geçti. Aynalı güzel bikinisi ile sosyal medyada yorum üstüne yorum aldı. 

.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Serenay Sarıkaya, Reklam Aşkı İddialarına Tepki Gösterdi: 'Gerçek Hayatta Böyle Şeyler Yok!'
Ajda Pekkan'ın İlk Stadyum Konserinde Sahne Arkadaşları Belli Oldu!
Evinin banyosunda ölü bulmuştu: Yeşim Erçetin gerçeği açıkladı
Mustafa Sandal tekrardan ticarete atıldı: Yeni işi çok konuşulacak
Boşanmanın ardından ilk kez konuştu: Burcu Kıratlı’dan Sinan Akçıl açıklaması