Levent Gültekin'den Soylu'ya sert sözler: Cesaretin varsa çık karşımıza

Gazeteci Levent Gültekin, Halk TV'de yayımlanan İki Yorum programında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya çok sert sözlerle yüklendi.

TRT'deki programdan bahseden Gültekin, "Bir tane namuslu gazetecinin karşısına çıkacak cesaretin yok. Cesaretin varsa çık karşımıza" ifadelerini kullandı.

Gültekin ayrıca Soylu'nun istifa etmemesi gerektiğini söyledi ve "Süleyman kalmış gitmiş umurumuzda değil. Türkiye'ye beraber çökmüşler, beraber gitmeliler. Tayyip Erdoğan'ın yönetim anlayışına uygun bir bakan. Bir mafya liderinin bile eşinin iç çamaşırından bahsetmek... Söyleyecek kelime bulamıyorum" diye konuştu.

Gültekin şu ifadeleri kullandı:

Bana göre Süleyman Soylu bu iktidara en çok yakışan bakanlardan biri. İstifa etmemeli, kalmalı. Hepsi kalmalı ki bizim bu ülkeyi hepsinden kurtarmamız gerekiyor. Süleyman kalmış gitmiş umurumuzda değil. Türkiye'ye beraber çökmüşler, beraber gitmeliler. Tayyip Erdoğan'ın yönetim anlayışına uygun bir bakan. Bir mafya liderinin bile eşinin iç çamaşırından bahsetmek... Söyleyecek kelime bulamıyorum. Bu iktidarın kumaşıdır. İktidarın haysiyetinin, onurunun, karakterinin, ahlakının, insanlığının göstergesidir.

 

Sadece o değil ki. Yalanlar... Hırsızlık yaptın diyorlar, umursamıyor. Mafyaya koruma verdin diyorlar, umursamıyor. Hiçbir şey yokmuş gibi televizyona çıkacaksın nasıl olsa soru soran yok. Nasıl olsa basının yüzde 95'ini gasp etmişsin. Bir tane namuslu gazetecinin çıkacak cesaretin yok. Bir tanesinin karşısına çıksan, sana iki soru sorsa yerinden kalkamazsın. Cesaretin varsa çık karşımıza.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ankara'ya meteorolojiden kırmızı alarm: 1 Mayıs 2024 Ankara hava durumu
"Bütün emekçilerin CHP ile omuz omuza Taksim’de olmalarını diliyorum"
Diyanet'ten makam araçları için açıklama geldi: "Şehir dışı programı için kiralanıyor"
Ankara'da 1 Mayıs nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak
SGK vurgununda yeni gelişme: 500 milyon liralık zarar ortaya çıktı, 14 kişi tutuklandı!