Levent Üzümcü’den Erdoğan'a Dolmabahçe yanıtı: Ölümlü adım!

"Türkiye ne zaman olumlu adım atsa, cevabı hemen, terör örgütleri eliyle kan, can, vahşet, kaos olarak önümüze gelmektedir" diyen Erdoğan'ın açıklamasına yorum Levent Üzümcü'den geldi.İstanbul Beşiktaş’ta Cumartesi akşam...

"Türkiye ne zaman olumlu adım atsa, cevabı hemen, terör örgütleri eliyle kan, can, vahşet, kaos olarak önümüze gelmektedir" diyen Erdoğan'ın açıklamasına yorum Levent Üzümcü'den geldi.

İstanbul Beşiktaş’ta Cumartesi akşam saatlerinde düzenlenen hain terör saldırısında 44 vatandaşımız hayatını kaybetti. Sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyürken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin her olumlu adımında, terör örgütlerinin atağa geçtiğini söyledi.

ÖLÜMLÜ ADIM

“Terörün, her türlü değeri ve ahlakı çiğneyen yüzünün en çirkin haline, bu gece İstanbul’da, bir kez daha şahit olduk. Türkiye ne zaman, geleceğe yönelik olumlu bir adım atsa, cevabı hemen, terör örgütleri eliyle kan, can, vahşet, kaos olarak önümüze gelmektedir'' diyen Erdoğan’a cevap Levent Üzümcü’den geldi Üzümcü, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın olumlu adım açıklamasını, ölümlü adım notuyla paylaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

"Sayın Müsavat Dervişoğlu’nu tebrik ediyor, başarılar diliyorum"
Mutfakların Efsanevi İsmi Sonsuza Uğurlandı: Ünlü İş İnsanı Hayatını Kaybetti
İpragaz'ın kurucusu Yücel Kurttepeli hayatını kaybetti
"Temmuzda artış yapılmayacak"
Milli Emlak 400 Tarla ve Arsayı Satışa Çıkardı: Aylık Sigara Parasıyla Tarlanız Olabilir!