Leyla ile Mecnun dizisinin oyuncuları eskiyi aratmayacak

Leyla ile Mecnun dizisinin oyuncuları uzun bir süre merak konusu oldu. TRT 1 kanalında 3 sezon yayınlanan bu dizi birçok kişi tarafından beğenildi. Exxen platformuna gelecek olan dizinin oyuncuları belli oldu.

Sadece Türkiye’de değil aynı zamanda dünyada bile çok beğenilen Leyla ile Mecnun yeniden ekranlara dönüyor. Bununla ilgili çok fazla haber yapıldı. Acun Ilıcalı absürt bir temaya sahip olan diziyi kendi platformuna almayı düşünüyor. Böylece eski dev ekranlara geri dönmüş oluyor.

Exxen platformunda yayınlanacak olan bu dizi görebileceğiniz en iyi espriler ile karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Bunun en önemli kanıtlarından birisi de oyuncu kadrosu diyebiliriz. Onur ünlü tarafından yapılan açıklamaya göre dizinin kadrosu neredeyse olduğu gibi aynı kalacak.

Bu dizinin oyuncuları genellikle profesyonel bir geçmişe sahip. Hatta dizinin Mecnun karakterini canlandıracak olan Ali Atay yönetmenlik bile yaptı. Bu konuda kafalarda hiçbir soru işareti yok. Leyla karakterini canlandıracak olan oyuncu için kafa karışıklığı yaşanıyordu.

Dizinin Leyla karakterine hayat vermesi düşünülen yeni isim Deniz Işın oldu. Masumiyet ve Sefirin Kızı gibi TV projelerinde oynayan 29 yaşındaki oyuncu, dijital platformda kullanıcıları selamlayacak. Böylece Onur Ünlü eski oyuncuyu oynatmayarak küçük bir risk aldı diyebiliriz.

9 Kere Leyla filmi yerden yere vuruldu

Bu dizide Ali Atay, Serkan Keskin, Osman Sonant, Ahmet Mümtaz Taylan ve Cengiz Bozkurt gibi isimler yer alacak. Dizinin senaristliğini Burak Aksak yapacak. Onur ünlü yönetmenliğinde gerçekleştirilecek olan dizinin büyük bir ilgi görmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az
Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez: Yerli Togg yeni kampanya ile döndü!
Yetişen alır! Toyota Corolla Cross Hibrit'te yarı yarıya indirim!
Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı