Liam Payne’in ölümü peşinden hayranları Buenos Aires’te yas tutuyor!

One Direction'ın eski üyesi Liam Payne, 16 Ekim'de Arjantin'deki otelin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Hayranları, otel önünde toplanarak şarkılarını söylerken mum bıraktı. Payne'in babası Geoff, bu alana ziyarette bulundu.

Otelin önünde toplanan hayranlar, One Direction grubunun şarkılarını söylerken bir alana mum bıraktı. Liam Payne'in babası Geoff Payne de bu alanı ziyaret etti.

Dağılan İngiliz müzik grubu One Direction üyesi Liam Payne, 16 Ekim'de Arjantin'deki otelin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. İngiliz medyasında yer alan haberlere göre, 31 yaşındaki Payne, grubun diğer bir üyesi Niall Horan'ın konserine katılmak üzere Arjantin'e gitmişti.

Buenos Aires polisi, alkol ya da uyuşturucu etkisinde olduğu düşünülen bir müşteriye müdahale etmek üzere "Casa Sur Palermo" oteline giden ekiplerin, buraya ulaştıklarında bahçede bir gürültü duyduklarını ve ağır yaralı bir erkeğin yerde yattığını bildirdi. 

Buenos Aires ambulans hizmetleri adına açıklama yapan Alberto Crescenti, 40 metre yükseklikteki balkondan düşen Payne'e ilk müdahalenin yaşama şansı çok düşükken yapıldığını belirtti. İlk ihbarın saat 17.04'te geldiğini ve ambulansın olay yerine 17.11'de ulaştığını söyleyen Crescenti, Payne'in olay yerinde yaşamını yitirdiğini ifade etti.

İngiliz şarkıcının ölüm haberinin ardından birçok ünlü isim ve sosyal medya kullanıcısı, üzüntülerini dile getiren paylaşımlarda bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.