Liam Payne’nin Ölümü: Otopsi Raporu Sırrı Aydınlatıyor

Ünlü müzisyen ve söz yazarı Liam Payne’nin trajik ölümüyle ilgili otopsi raporu kamuoyuna duyuruldu. 31 yaşındaki sanatçının, bilinç durumu belirsizken bir balkondan düşerek yaşamını yitirdiği açıklandı.

Liam Payne, müzik kariyerine One Direction grubuyla başlayarak büyük bir üne kavuştu. Ancak geçtiğimiz gün, Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te bir otelin üçüncü katından düşerek hayatını kaybetti. Arjantin savcılığı, otopsi raporunda Payne'nin çoklu travma ve iç-dış kanama sonucunda öldüğünü bildirdi.

OLAY ANINDA YALNIZDI

Savcılık, ünlü sanatçının düşerken yalnız olduğunu ancak olayın arka planında başka kişilerin de yer almış olabileceğine dair soruşturma yürütüldüğünü ifade etti. Payne’nin düşüşü esnasında bilincinin yarı açık olduğu veya tamamen bilinçsiz olabileceği kaydedilirken, son saatlerinde neler yaşandığına dair beş farklı tanıkla görüşmeler yapıldığı belirtildi.

ODA DA BULUNAN DELİLLER

Payne’nin odasında yapılan ilk aramada uyuşturucu, alkol ve zarar görmüş mobilyalar bulunduğu tespit edildi. İngiliz şarkıcının uyuşturucu veya alkol kullanıp kullanmadığını belirlemek amacıyla ilave testler de yapılacağı ifade edildi. Bu durum, sanatçının ölümüyle ilgili gizemi daha da derinleştiriyor.

ONE DIRECTION VE KARİYERİ

Liam Payne, 2008 ve 2010 yıllarında "The X Factor" adlı televizyon yarışmasına katıldı ve 2010 yılında Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson ve Niall Horan ile birlikte One Direction grubunu kurdu. Grup, 70 milyondan fazla albüm satışıyla tüm zamanların en çok satan erkek grubu unvanını kazanırken, 2017 yılından itibaren üyeleri solo projelere yöneldi.

Payne, One Direction ile birlikte 200'ün üzerinde ödül kazanmış olup, solo kariyerinde Ed Sheeran, Rita Ora, French Montana ve J Balvin gibi isimlerle iş birliği yapmıştır. Sanatçının vefatı, müzik dünyasında büyük bir kayıp olarak değerlendiriliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.