Liberation, Gazze'deki açlıkla mücadeleyi alaya alan bir karikatür yayınladı

Bir Fransız gazetesi olan Liberation, İsrail ablukası altındaki Gazze Şeridi'nde açlıkla mücadele etmekte olan ve gün geçtikçe artarak yaşamlarını yitirmekte olan Gazzelilerle alay eden küstah bir karikatür yayınlamış bulundu.

Bir Fransız gazetesi olan Liberation, İsrail ablukası altındaki Gazze Şeridi'nde açlıkla mücadele etmekte olan ve gün geçtikçe artarak yaşamlarını yitirmekte olan Gazzelilerle alay eden küstah bir karikatür yayınlamış bulundu.

GAZZE'DE YAŞANAN TRAJEDİYİ DALGA GEÇEN BİR KARİKATÜRLE YAYINLADILAR!

Fransız gazetesi Liberation, Gazze Şeridi'nde yaşanan açlık ve susuzluk krizini küstah bir şekilde alaya alarak, trajediyi dalga geçen bir karikatürle yayınladı. Karikatürde, Ramazan ayının başlamasıyla ilgili rahatsız edici bir sahne resmediliyor: Bir Filistinli erkek, açlıkla mücadele ederken, fare ve hamamböceklerini yakalamaya çalışırken, bir Filistinli kadın, iftar vaktinin gelmemesi nedeniyle onu durdurmaya çalışıyor. Karikatürde ayrıca, İsrail ordusu tarafından bombalanan bir binanın enkazı altında kalan bir kişinin eli de görüntüleniyor. Bu karikatür, Gazze'deki insanların yaşadığı acıyı hafife almak ve trajediyi küçümsemekle suçlanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

UNICEF Gazze'ye 'acil yakıt' çağrısında bulundu
Kremlin'den Zelenski Suikast İddialarına Yanıt: 'Düşük Doğruluk İhtimali'
Singapur'da F-16 Savaş Uçağı Kazası: Pilot Fırlatma Koltuğuyla Kurtuldu
Berlin Senatörü Franziska Giffey Kütüphanede Saldırıya Uğradı
Kenya'daki Sel Felaketi: Artan Kolera Vakalarıyla Mücadele Devam Ediyor