Libya kıyılarında iki düzensiz göçmene ait ceset bulundu

Libya Kızılayı'nın açıklamasına göre, yerel yetkililer Misrata kenti açıklarında iki kaçak göçmene ait ceset tespit etti ve bu durumu Kızılay ekiplerine bildirdi. Kızılay ekipleri Es-Sayd el-Bahri Limanı'ndan iki düzensiz göçmenin cesedini çıkardı.

 

Libya Kızılayı'nın açıklamasına göre, yerel yetkililer Misrata kenti açıklarında iki kaçak göçmene ait ceset tespit etti ve bu durumu Kızılay ekiplerine bildirdi. Kızılay ekipleri Es-Sayd el-Bahri Limanı'ndan iki düzensiz göçmenin cesedini çıkardı ve adli makamlarla iş birliği içinde hareket ederek göçmenlerin naaşlarını ilgili makamlara teslim etti. Bu açıklama, bölgedeki kaçak göçmenlik sorununun vahametini ve insani boyutlarını bir kez daha gözler önüne seriyor.

Libya Kızılayı'nın Libya'nın batısındaki Misrata kenti açıklarında 2 düzensiz göçmenin cesedine ulaşmaları üzerine yaptıkları açıklamada, göçmenlerin uyrukları hakkında bilgiye ulaşılıp ulaşılmadığı mevzusunda bilgi henüz paylaşılmadı. Libya, Akdeniz üzerinden Avrupa'ya ulaşmaya çalışan düzensiz göçmenler için önemli bir çıkış noktası olarak öne çıkıyor. Bu durum da, bölgedeki göçmenlik sorununun boyutlarını ve karmaşıklığını gözler önüne seriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Netanyahu'dan ABD'ye Yanıt: Silah Kesintisine Kararlılıkla Karşılık
The Portal: New York ile Dublin Arasında Sanal Köprü
ABD, Çin'e Yeni Tarifeler Hazırlıyor: Elektrikli Araçlar ve Güneş Paneli Hücreleri Hedefte
PASCO Shikishima'nın Ekmek Skandalı: Fare Kalıntılarıyla Sarsıldı!
Putin, başbakanlık için tekrar Mişustin dedi