Ligde En Fazla Direği Döven Takım: Galatasaray

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup ederek puanını 60'a çıkardı. Maç boyunca 5 şutunu direğe takan Galatasaray, resmi sosyal medya hesaplarından paylaştığı 'Direk' fotoğrafıyla dikkat çekti.

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray, sahasında Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup ederek puanını 60'a yükseltti. Maç boyunca 5 şutunu direğe takan Galatasaray, bu olayı resmi sosyal medya hesabından duyurdu.

Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmanın 89. dakikasında Barış Alper Yılmaz'ın attığı golle galibiyete ulaştı ve lider Fenerbahçe'nin hemen ardında takibini sürdürdü.

Maç süresince defalarca direği döven Galatasaray, resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "Rakip adına büyük bir performans sergiledi..." ifadesiyle birlikte direk fotoğrafını paylaştı.

Opta'nın 2014/15 sezonundan bu yana kaydettiği verilere göre, Galatasaray bu maçta 5 şutu direkten dönen ilk takım oldu.

LİGDE EN FAZLA DİREĞİ DÖVEN TAKIM: GALATASARAY

Bu sezonun 23. haftasında Galatasaray, Gaziantep FK ile oynadığı maçta attığı şutlarla dikkat çekti. Sarı-kırmızılı ekip, bu maçla birlikte sezon genelinde toplamda 22. kez şutunu direkten döndürdü. Bu istatistikle Galatasaray, ligde en fazla direği döven takım olarak öne çıkıyor. Bu sezon şutlarını direğe en fazla çarpan takımlar arasında Kasımpaşa 12 kezle ikinci sırada bulunurken, Hatayspor, Çaykur Rizespor, Beşiktaş ve Trabzonspor ise sırasıyla 9'ar kezle bu istatistikte Galatasaray'ı takip ediyor. Sarı-kırmızılılar, attığı şutlarda direk şanssızlığını sürdürerek ligde bu alandaki liderliğini koruyor.

İşte Galatasaray'ın paylaşımı:

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Güler gollerine devam ediyor: Real Madrid Granada'yı 4-0 mağlup etti
Cristiano Ronaldo, Avrupa'ya Dönüş Biletini Aldı!
Real Madrid'de Arda Güler rüzgarı esmeye devam ediyor: Bir gol daha attı!
Beşiktaş, Rachid Ghezzal İle Yollarını Ayırıyor
Eski Futbolcu Tijani Babangida'nın Kardeşi Trafik Kazasında Kaybetti, Tijani Ağır Yaralı!