Lima'da Türk Sporcularının Parıltısı: 2 Altın, 2 Gümüş ve 2 Bronz Madalya!

Türkiye Halter Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Lima'daki organizasyonda Türk sporcular 2 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı. Milli sporcu Ramazan Efe Yılmaz iki altın madalya ile parladı. Federasyon Başkanı Talat Ünlü, sporcuları ve antrenörleri tebrik etti.

Başkent Lima'da düzenlenen halter organizasyonunda Türk sporcuları başarılarıyla dikkat çekiyor. Türkiye Halter Federasyonu, 141 kadın ve 141 erkek sporcunun katıldığı etkinlikte, 2 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı. Milli sporcu Ramazan Efe Yılmaz'ın iki altın madalyası öne çıkarken, toplamda 6 madalya Türk sporunun başarısını taçlandırdı. Federasyon Başkanı Talat Ünlü, sporcuları ve antrenörleri tebrik etti.

Başkent Lima'da düzenlenen organizasyona Türkiye, 141 kadın ve 141 erkek sporcunun katılımıyla başladı. Türkiye, ilk gün kadınlarda 8, erkeklerde 4 sporcu ile katılarak 2 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı.

Milli sporcu Ramazan Efe Yılmaz, silkmede 129 kilo kaldırarak toplamda 228 kilo ile iki altın madalya kazandı. Ayrıca, koparmada 99 kilo kaldırış yaparak gümüş madalyanın sahibi oldu. Kadınlar 40 kiloda Şevval İnce, silkmede 70 kilo kaldırarak gümüş madalya kazandı; aynı kiloda yarışan Fatma Sena Kolçak ise koparmada 55 kilo, toplamda 120 kilo ile iki bronz madalya elde etti.

Federasyon Başkanı Talat Ünlü, açıklamada madalya kazanan sporcuları, kulüplerini ve antrenörlerini tebrik etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.