Lionel Messi, Futbol Dünyasını Salladı: Rekor Hat-Trick ile Tarihe Geçti!

Arjantinli yıldız Lionel Messi, Bolivya ile oynanan maçta hat-trick yaparak uluslararası arenada 10. kez hat-trick yapma rekorunu kırdı. Arjantin maçı 6-0 kazandı.

37 yaşındaki Arjantinli futbol efsanesi Lionel Messi, Güney Amerika Dünya Kupası Elemeleri'nde Bolivya ile oynanan maçta gösterdiği muhteşem performansla adını tarihe yazdırdı. Arjantin'in 6-0 kazandığı bu maçta Messi, hat-trick yaparak uluslararası arenada 10. kez hat-trick yapma rekorunu kırdı.

MAÇIN DETAYLARI

Arjantin'in galibiyet gollerini atan Messi, 19, 84 ve 86. dakikalarda topu ağlara gönderdi. Ayrıca, Lautaro Martinez'in 43. dakikada, Julian Alvarez'in 45. dakikada ve Thiago Almada'nın 70. dakikada attığı gollere de asist yaparak maçın en değerli oyuncusu oldu. Bu sonuçla Arjantin, puanını 22 yaparken Bolivya 12 puanda kaldı.

MESSI'NİN AÇIKLAMALARI

Maç sonrası basın toplantısında konuşan Messi, "Geleceğimle ilgili herhangi bir tarih belirlemedim, yalnızca tüm bunların tadını çıkarmak istiyorum. Burada olmak ve insanların sevgisini, desteğini hissetmek beni her zamankinden daha çok etkiliyor çünkü bunların son maçlarım olabileceğini biliyorum. Bu beni motive ediyor. Bulunduğum yerde olmanın tadını çıkarıyorum. Yaşıma rağmen burada kendimi çocuk gibi hissediyorum çünkü bu takımda çok rahatım" dedi.

REKOR KIRAN PERFORMANS

Messi'nin bu olağanüstü performansı, futbolseverler arasında büyük bir coşkuyla karşılandı. Arjantinli yıldız, bu maçla birlikte uluslararası maçlarda en çok hat-trick yapan futbolcu unvanını elde etti ve futbol tarihine adını bir kez daha yazdırmış oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.