Lionel Messi, Yeni Prodüksiyon Şirketi ile Eğlence Dünyasına Adım Atıyor!

Lionel Messi, futbolun ardından yeni bir maceraya atılıyor! Arjantinli yıldız, "525 Rosario" adlı prodüksiyon şirketiyle küresel multimedya içerikler üretecek. Filmler, spor etkinlikleri ve daha fazlasıyla sektördeki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor.

Futbolun efsanesi Lionel Messi, şimdi de kamera arkasında yer alacak yeni bir projeye adım atıyor. Arjantinli yıldız, "525 Rosario" adını taşıyan prodüksiyon şirketi ile küresel çapta premium multimedya içeriklerinin geliştirilmesi ve üretilmesi için çalışacak. Şirket, filmler, canlı spor etkinlikleri, topluluk projeleri, reklamlar ve dünyanın dört bir yanındaki sporcularla ilgili içerikleri hedef alıyor.

Messi ve ailesi, bu projede doğrudan süpervizörlük yapacak. Şirketin adı, Messi'nin doğup büyüdüğü Rosario kentine bir saygı duruşu niteliğinde. Messi, daha önce "Messi’nin Dünya Kupası: Bir Efsanenin Yükselişi" ve "Messi Amerika ile Buluşuyor" gibi projeler gerçekleştiren "Smuggler Entertainment" ile iş birliği yapacak.

Messi, bu yeni girişimle ilgili heyecanını şu sözlerle dile getirdi: "Smuggler Entertainment ile yarattığımız projeyi küresel ölçekte içerik ve deneyimler sunacak şekilde genişletme fırsatı beni gerçekten heyecanlandırıyor." 525 Rosario, Miami ve Los Angeles’ta ofisleriyle faaliyetlerini sürdürecek.

Görünüşe göre, Messi, sahadaki başarılarının ardından eğlence sektöründe de kendine yer bulacak bir maceraya atılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.