Lise KPSS neticeleri ne zaman açıklanacak? (2024 ÖSYM KPSS ortaöğretim sınav neticeleri tarihi)

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) ortaöğretim neticeleri için geri sayım başladı. 15 Eylül'de Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafınca yapılan lise KPSS sınavının peşinden, gözler sonuçların açıklanacağı tarihlere çevrildi. Peki, 2024 KPSS ortaöğretim neticeleri...

2024 KPSS ortaöğretim sınav neticeleri için tarih araştırmaları sürüyor. ÖSYM tarafınca geçtiğimiz günlerde yapılan KPSS ortaöğretim sınavlarının peşinden, sınava katılım sağlayan adaylar sonuç tarihini araştırmaya başladı. ÖSYM'nin yayımladığı 2024 sınav takvimi sonrasında KPSS ortaöğretim neticeleri için tarih belli oldu. Peki, Lise KPSS neticeleri ne zaman açıklanacak?

KPSS ORTAÖĞRETİM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Türkiye geneli ve KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da toplam 227 sınav merkezi, 5 bin 683 bina ve 99 bin 765 salonun kullanıldığı sınava 1 milyon 864 bin 867 aday başvuru yaptı

KPSS ortaöğretim sınav neticeleri, 4 Ekim'de açıklanacak.

CEVAP ANAHTARI ERİŞİME AÇILDI

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) bugün düzenlenen 2024 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim Sınavı'nın (2024-KPSS Ortaöğretim) temel soru kitapçığıyla yanıt anahtarı adayların erişimine açıldı.

ÖSYM'nin web sitesinde yer alan duyuruya göre, sınava başvuran adaylar, temel soru kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden erişebilecek.

Temel soru kitapçığı görüntüleme süreci, 25 Eylül'de saat 23.59'da sona erecek.

Öte yandan, 2024-KPSS Ortaöğretim temel soru kitapçığı ile yanıt anahtarının yüzde 10'u ÖSYM'nin web sitesinde yayımlandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.