Livakovic'le İsmail Kartal arasında özel görüşme dönüyor!

"Futbolcuların konuyu kendi aralarında değerlendirirken lige devam edilmesi yönündeki kararı oy birliğiyle aldığı öğrenildi" Livakovic ve İsmail Kartal'ın özel görüşme detayları..

İsmail Kartal'ın, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylardan rahatsız olan ve iddiaya göre Sarı Lacivertli takımdan ayrılmak isteyen Dominik Livakovic ile görüştüğü bildirildi.

Daha sonra çıkan olaylar sırasında. F.Bahçe'nin deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup ettiği maçta milli takım kampından dönen Hırvat kaleci Dominik Livakovic, ülkeye gelen ve sarı-lacivertli takıma katılan bir taraftar tarafından vuruldu.

SÖZCÜ SANOMALEHTİ; FENERBAHÇE TEKNİK DİREKTÖRÜ İSMAİL KARTAL, LİVAKOVİC İLE KÖTÜ BİR RUH HALİNDE BULUŞTU!

İsmail Kartal'ın, Hırvat eldivenciden olayları bir kenara bırakıp sadece sahaya odaklanmasını ve teknik direktörlerin de bunu yapmasını istediği bildirildi. gerekli.

Raporda Livakovic'in sezonun işinin bittiği belirtildi. Önümüzdeki yaz kariyerini Fenerbahçe'de sonlandırmayı ve teklifleri değerlendirmeyi düşündüğü söyleniyor.

Futbolcular devam etme kararını açıkladı. Sarı Lacivertli futbolcuların da transfer için Ali Koç'a görüş bildireceği duyuldu. Nihai karar için genel kurulun onayını istemek. Takım içi yapılan toplantıda ligin devamına karar verildiği doğrulandı.

Futbolcuların konuyu kendi aralarında değerlendirmesi kararlaştırıldı, oybirliğiyle ligin devamına karar verildi.

Teknik başkan İsmail Kartal da bu düşünceleri aktardı. Kartal'ın da diziden ayrılmaya karşı olduğu kaydedildi. Sarı-lacivertli futbolcular, Ali Koç'la görüşerek, şunları söyledi: "Lig devam etsin başkan. Sahada gereken tepkiyi vereceğiz, her şeyi kazanacağız ve şampiyon olacağız. "Geri Dönmeyin" mesajını veriyor..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

EURO 2024 için İngiliz Taraftarların Tercihi: Almanya'nın Ünlü Genelevinin Kapıları Açıldı!
Ebrar Karakurt'un Yeni Takımı ve Kazanacağı Ücret Belli Oldu: Dudak Uçuklatan Detaylar!
Beşiktaş Basketbol Takımı, Başantrenör Dusan Alimpijevic İle Yola Devam Ediyor
Nigel Hayes-Davis EuroLeague'de Parlıyor: Rekorlar Kırıyor!
Aziz Yıldırım'dan Jose Mourinho Müjdesi!