Liverpool ile Manchester City!

İngiltere Premier Lig'in 28. hafta mücadelesinde Liverpool ile Manchester City karşılaşması heyecan uyandırdı! İki takım kozlarını paylaştı. Jurgen Klopp ile Pep Guardiola'yı son kez karşı karşıya getiren bu efsane maçta kazanan bir taraf çıkmadı.

İngiltere Premier Lig'in 28. haftasında dev bir maç yaşandı. Liverpool ve Manchester City, şampiyonluk yarışıyla yakından bağlantılı bir mücadeleye başlıyor. Jürgen Klopp ve Pep Guardiola'nın son kez karşı karşıya geldiği karşılaşma büyük heyecana sahne oldu.

Anfield Road'da yoğun seyirci önünde oynanan karşılaşmaya deplasman ekibi hızlı başladı. Manchester City, 23. Harika bir organizasyonla dakikalar içerisinde liderliği ele geçirdiler. John Stones 1-0 kazandı. Golün ardından Liverpool baskısını artırsa da istediği pozisyonları yaratamadı. Liverpool ikinci yarıya hızlı girdi ve 50. dakikada eşitliği sağladı. Arjantinli yıldız Mac Allister serbest vuruştan skoru 1:1 yaptı. Maçın geri kalan dakikalarında her iki takım da karşılıklı gol pozisyonları buldu. Ancak etkileyici karşılaşmada kazanan olmadı.

Liverpool ile Manchester City sahadan 1:1 beraberlikle ayrıldı. Liverpool beraberliğin ardından puanını 64'e çıkardı; Manchester City ise 63. sırada yer aldı. Arsenal zirveye çıktı..

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Vanspor FK'nın Maçtan Çekilmesi ve PFDK Kararları
Galatasaray'ın Wilfried Zaha'sı İçin İki Ülkeden Teklifler Geldi
Türkiye, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda Zirveye Doğru Hızla İlerliyor
Başkent Kulübü, Volkan Döne'nin Sözleşmesini Uzattı: Yeni Başarılar İçin Hazırız
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Yeni Teknik Direktör ve Transfer Politikası Hakkında Açıklamalar