Liverpool'da Merih olmadı, sıra Ozan Kabak'ta

İngiltere Premier Ligi'nin son şampiyonu Liverpool'un, Schalke 04'te oyanayan Ozan Kabak'ı satın alma opsiyonuyla kiralamak istediği aktarıldı.

Sky Sport'dan Vinny O’Connor'ın haberine göre Liverpool, transferin son gününde Ozan Kabak'ı renklerine katmak için çalışıyor. Merih Demiral için yapılan 45 milyon Pound'luk teklifin Juventus tarafından reddedilmesinin ardından Kırmızılar'ın, Ozan Kabak'a yöneldiği kaydedildi.

Jurgen Klopp'un ekibi, Ozan Kabak'ı satın alma opsiyonuyla birlikte sezon sonuna kadar kiralamak için Schalke'yle görüşmelere başladı. Liverpool'un oyuncu için kiralama bedeli olarak 2.5 milyon Pound teklif ettiği belirtildi ve "Transferin bitmesine saatler kala oyuncuya imza attırmak istiyor" denildi. Ozan Kabak'ın piyasa değerinin yaklaşık 33 milyon Euro olduğu vurgulanan haberde, Schalke 04'ün Ozan Kabak'ın yerine birisini almaya ihtiyacı olduğu kaydedildi.

Schalke 04'ün Ozan'ın yerine bir oyuncu bulması halinde Türk oyuncunun gidişine izin vereceği; aksi takdirde transferin yazın gerçekleşeceği ifadeleri haberde yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe, Dünyaca Ünlü Olan O İsimle Anlaştı! Teknik Direktör Seçimi Belli Oldu!
Süper Lig 35. Hafta Tamamlandı: Güncel Puan Durumu, Haftanın Sonuçları ve 36. Hafta Programı
Galatasaraylı Icardi, Fenerbahçe'nin Puan Kaybını İğneliyor: "Uyku Zamanı!"
Sezon Sonuna Kadar Elimizden Gelenin En İyisini Yapacağız
Ali Çamdalı: "Mücadele Gücümüzü Sahaya Yansıttık, Samsun Maçında Galibiyet İçin Hazırız"