Liverpool'dan ayrılacağını açıklamıştı; Pep Guardiola'dan Klopp açıklaması:Çok daha iyi uyuyacağım!

Liverpool'dan ayrılacağı kesinleşince özlem ve üzüntü mesajları peş peşe geldi! Pep Guardiola'dan Klopp açıklaması geldi! Guardiola'dan Klopp açıklamasının gelmesi gündem yarattı! Özlem dolu mesaj yayınladı!

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, sezon sonunda Liverpool'daki görevinden ayrılacak olan Jurgen Klopp'ı özleyeceğini söyledi.

MANCHESTER CİTY'DEN ÖZLEM MESAJLARI!

Manchester City teknik direktörü Pep Guardiola, Jürgen Klopp'ın sezon sonunda Liverpool'dan ayrılma kararı hakkında konuştu.

"Onu özledim";
Guardiola, Klopp'ın ayrılma kararına "biraz" yanıt verdi. Şaşırdığını belirterek şunları söyledi: "O kesinlikle inanılmaz bir teknik direktör. Aynı zamanda inanılmaz bir insan. Sezon sonunda ayrılırsa bazılarının geleceğini düşünüyorum." biz de ayrılacağız. Liverpool yıllardır en büyük rakibimiz oldu. Kişisel olarak benim en büyük rakibim oldu, bunu Dortmund'da ve burada da yaptı. Bu yüzden onu özlüyorum" söz konusu

Klopp: "Yorgunum" diyen Guardiola, sözlerine atıfta bulunarak şunları söyledi: "Bütün menajerler kendilerini bitkin hissediyor. Bunca yıl ve bunca yıl aynı yerde geçti. Onu anlıyorum. Bunu Barselona'da hissettim, bu yüzden dinlediğimde ne demek istediğini anladım"; dedi.

"Daha iyi uyuyorum"; Başarılı teknik adam geleceği hakkında şunları söylüyor: "İyiyim. Bir yıl daha yapıp belki sözleşmeyi uzatmak istiyorum." Sözünü söyledi.

53 yaşındaki teknik adam son olarak Klopp hakkında şunları söyledi: Alman bir teknik direktör olmadan Liverpool'a karşı oynamaktan mutlu olurdu. Guardiola şunları söyledi: "Çok mutluyum çünkü o olmadan Liverpool'a karşı oynamadan önce biraz daha iyi uyurum." Sözlerini söyledi..

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

TFF Başkanı Büyükekşi: Türkiye, 2024 Avrupa Şampiyonası'na Umutsuz Bakmıyor
Dries Mertens, Galatasaray'da Bir Yıl Daha!
Trabzonspor, Türkiye Kupası Finaline Yükseldi: Karagümrük'ü 4-0 Mağlup Etti!
Galatasaray'dan Beşiktaş Taraftarlarını Kızdıran Transfer Bombası!
Arda Turan'ın Fatih Terim'e yönelik yaptığı açıklama Galatasaray taraftarlarını kızdırdı!