Liverpool'un Kolombiyalı yıldız oyuncusunun babası kaçırıldı: Ordu da devreye girdi

Liverpool'un yıldızı Luiz Diaz'ın babası kaçırıldı. Diaz'ın babasını kurtarmak için ordu da devreye girdi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool’da forma giyen Kolombiyalı futbolcu Luiz Diaz’ın anne ve babası Venezuela sınırındaki Barrancas kentinde kaçırıldı.

Evlerine gittikleri sırada mola verdikleri benzin istasyonunda motosikletli ve silahlı kişiler tarafınca durduruldukları bildirilirken, Diaz’ın annesi Cilenis Marulanda kaçırıldıktan birkaç saat sonra bulunmuş oldu. Ancak Diaz’ın babasına halen ulaşılamadı. Diaz’ın babası için şu ana kadar herhangi bir fidye talebinde de bulunulmadı.

Kolombiya Başsavcısı Francisco Barbosa, aramaların sınır bölgelerine yoğunlaştığını belirtirken Diaz'ın babası Luis Manuel Diaz’ın Venezuela'ya kaçırılmış olabileceğini kaydetti.

Kolombiya polisi, kendilerini Diaz'a ve onu kaçıranlara ulaştıracak bilgi paylaşanlara, 200 milyon Kolombiya pesosu (Yaklaşık 50 bin ABD dolarına denk) bir ödül verileceğini duyurdu.

AFP’nin aktardığına göre ordu tarafınca yapılan açıklamada, Luis Manuel Diaz’ı aramak için barikatlar kurulduğu ve iki motorlu müfreze, insansız uçak, helikopter ve radarlı bir uçak konuşlandırıldığı açıklandı.

Dünya Haberleri

İsrail'in Gazze'ye saldırılarında bir gazeteci ve birçok kişinin hayatını kaybettiği bildirildi
Güneş yüzeyinde patlama: Şiddetli jeomanyetik fırtına bekleniyor!
ABD'den açıklama: "İsrail, Gazze’de uluslararası hukuku ihlal etti demek makul"
Kuzey yarım küre için güçlü bir jeomanyetik fırtına uyarısı yapıldı!
ABD, Ukrayna'ya yönelik 400 milyon dolarlık yeni yardımı duyurdu