Lojman saldırısında valilikten acı haber: Ölü sayısı yükseldi

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesindeki hakim ve savcı lojmanlarına yapılan saldırıda bir acı haber daha geldi. Şanlıurfa Valiliği’nden yapılan açıklamada, mahalle bekçisi İbrahim Kete’nin de hayatını kaybettiği belirtildi....

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesindeki hakim ve savcı lojmanlarına yapılan saldırıda bir acı haber daha geldi. Şanlıurfa Valiliği’nden yapılan açıklamada, mahalle bekçisi İbrahim Kete’nin de hayatını kaybettiği belirtildi. Saldırıda daha önce bir çocuğun hayatını kaybettiği açıklanmıştı. Böylece olayda hayatını kaybedenlerin sayısı ikiye yükseldi.

Valiliğin açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "Viranşehir ilçemizde adliye personelinin ikamet ettiği lojmanlara düzenlenen bombalı saldırıda, lojmanlarda görevli Viranşehir Emniyet Müdürlüğü kadrosunda çalışan mahalle bekçisi İbrahim Kete şehit olmuştur. Patlamanın ardından kaybolduğu yönünde alınan bilgiler üzerine patlamanın yol açtığı enkazda başlatılan arama kurtarma çalışmaları sonucunda İbrahim Kete'nin cansız bedenine ulaşılmıştır."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.