Londra'da Geleneksel Ördek Yarışması Büyük İlgi Gördü

Londra'da düzenlenen 17. ördek yarışı büyük ilgi gördü. Yoğun bakımda olan çocuklar için bağış toplama amacı taşıyan etkinlikte, 3 bin plastik ördek 100 metrelik mesafeyi geçti. Katılımcılar, ördeklerin suya bırakılışını ve yarışını büyük bir heyecanla izledi.

Londra'da her yıl düzenlenen geleneksel ördek yarışı bu yıl büyük bir coşkuyla yapıldı. Etkinlik, yoğun bakımda tedavi gören çocuklar için bağış toplama amacı taşıdı ve 3 bin plastik ördeğin yarıştığı bu keyifli organizasyon, katılımcılardan ve izleyicilerden büyük ilgi gördü.

Londra'da düzenlenen geleneksel ördek yarışmasının 17'ncisi bu yıl büyük ilgi gördü. Etkinlik, yoğun bakımda olan bebek ve çocuklarla ilgilenen bir dernek için bağış toplama amacı taşıyordu.

Yarışmada bağışçılar, istedikleri sayıda plastik ördeğe sponsor olabiliyor. Her ördek için 3 pound ödenirken, bağışçılara bir tren bileti kazanma şansı da veriliyor. Bu yıl kanalda 3 bin plastik ördek yarıştı.

Yardım kuruluşunun başkanı, etkinliğe olan ilgiden memnuniyetini dile getirerek, "Bu, topluluğumuz için harika bir etkinlik. Burada derneğimizi destekleyen pek çok kişi bulunuyor. Ayrıca, St Mary ve Queen Charlotte hastanelerinde tedavi gören çocuklar ve bebekler de bizimle birlikte. Onların bu etkinlikte eğlenmelerini, 3 bin ördeğin suya bırakılışını ve bitiş çizgisine doğru yarışmalarını izlemelerini istiyoruz" şeklinde konuştu.

Köprüden kanala bırakılan ördekler, kürek sporcularının yardımıyla 100 metrelik mesafeyi aşarak bitiş çizgisine ulaştı. Etkinlik, katılımcılardan ve izleyicilerden büyük beğeni topladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.