Los Angeles'ta Marilyn Monroe ve Hugh Hefner'in Yanındaki Boş Mezar Açık Artırmada!

Marilyn Monroe ve Hugh Hefner'in yanı başındaki tek boş mezar, açık artırmada! Los Angeles'taki Westwood Village Memorial Park'ta bulunan bu özel mezar, 200-400 bin dolar arasında bir fiyata satılacak. Aynı müzayede, Monroe, Hefner ve Playboy'a ait tarihi eserleri de içeriyor.

Marilyn Monroe ve Hugh Hefner'in yanında yer alan tek boş mezar, Los Angeles'ta açık artırmaya çıkıyor! Bu özel mezar, 200 ila 400 bin dolar arasında bir fiyata satılacak. Aynı müzayede, Monroe, Hefner ve Playboy'a ait 600'den fazla tarihi eseri içeriyor. Tarih yazılmadan önce bu eşsiz fırsatı kaçırmayın!

Los Angeles'taki Westwood Village Memorial Park'ta bulunan tek boş mezara, Marilyn Monroe ve Hugh Hefner'in ebedi istirahatgahlarına yakın bir konumda, açık artırmayla satışa çıkıyor. Julien's Auctions tarafından düzenlenecek olan satış, Monroe'nun ve Hefner'in eşyalarının bulunduğu geniş bir müzayedenin parçası olarak gerçekleşecek. Mezarlık lotu için başlangıç fiyatı 50 bin dolar olarak belirlenmiş olsa da, müzayede evi bu fiyatın en az dört katına ulaşacağını tahmin ediyor.Monroe'nun 1962'deki ölümünden sonra eski kocası Joe DiMaggio, onun için özel bir cenaze töreni düzenlemişti. Playboy'un kurucusu Hugh Hefner ise daha sonra, ünlü yıldızın yanında sonsuza dek kalmak üzere düzenlemeler yapmıştı. Hefner, 2009'da Los Angeles Times'a verdiği bir röportajda, "Marilyn'in yanında sonsuza dek kalmak vazgeçilemeyecek kadar güzel bir şey" ifadelerini kullanmıştı. Habere göre, Hefner'in 1992'de mezar yerini garanti altına almak için 75 bin dolar harcadığı belirtilmişti.Mezar yerlerinin fiyatları zamanla değişiklik göstermiş; 2009'da Monroe'nun mezarının hemen üstündeki alana yapılan eBay açık artırmalarında tekliflerin 4,6 milyon doları aştığı ancak satışın gerçekleşmediği bildirilmişti. Benzer şekilde, 2020'de Monroe ve Hefner'in birkaç metre yukarısındaki bir mezar yerinin sahibi, istediği fiyatı 790 bin dolardan 745 bin dolara düşürmüş, ancak satılıp satılmadığı belirsizliğini korumuştu.Aynı müzayede, Monroe, Hefner ve Playboy Enterprises'a ait 600'den fazla tarihi eserin de satılacağını belirtiyor. Bu eserler, tarih boyunca ilk kez bir araya getirilmiş olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Ukrayna Parlamentosu, Başbakan Yardımcısı Kubrakov'u Görevden Aldı
Husilerin Aden Körfezi'ndeki MSC Gemilerine Saldırısı: İsrail Bağlantısı İnceleniyor
Ukrayna'nın Belgorod'a Hava Saldırısı: 8 Yaralı
Boeing'in Tedarikçisi Spirit AeroSystems'te Ciddi Kalite Kusurları İddiaları
Mahant Amar Bharti: Dünya Barışı İçin Sonsuz Kararlılık